Τον Έβρο θα επισκεφθεί ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) του νομού.

Τον κ. Πέτσα θα συνοδεύει η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ – Υπεύθυνη Περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης, Εβρίτισσα Έλενα Σώκου, η οποία έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για την πετυχημένη παρουσία της στο συγκεκριμένο πόστο.

ac5bed76 elena sokou 3Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατά την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη θα παραχωρήσει και διακαναλική τηλεοπτική συνέντευξη.

Η σχετική πρόσκληση για την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου, αναφέρει:

“Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) και η Οργάνωση Νέων (ΟΝΝΕΔ) της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Έβρου, προσκαλούν τα μέλη τους στην Κοπή της Πίτας, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο “Ramada Plaza” στην Αλεξανδρούπολη. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας και η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Έλενα Σώκου”.

4f1bed6c prosklisi node evrou petsas

πηγή: evros-news.gr