Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ|ΔΠΘ

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, παρακολούθησε την τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ, στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, που φέτος ήταν αφιερωμένη στα 40 χρόνια από την ίδρυση του Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Δ.Π.Θ.
Screenshot_2123

Ο κ. Βεζυργιαννίδης, είχε την ευκαιρία να συγχαρεί την οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου και ιδιαίτερα τον Πρύτανη και τον Πρόεδρο της ΣΕΦΑΑ για την προσφορά της Σχολής εντός και εκτός Κομοτηνής σε ακαδημαϊκό, επιστημονικό, αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

Μετά το πέρας της τελετής έναρξης, ο κ. Βεζυργιαννίδης συνόδευσε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά, τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο, τον Αντιπρόεδρο της κ. Γιώργο Αφρουδάκη και τον Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών κ. Θοδωρή Βλάχο οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Κολυμβητηρίου και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες του και τις δραστηριότητες που φιλοξενεί.

Ιδιαίτερα θερμής αποδοχής έτυχε η πρόταση του Πρόεδρου της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης κ. Γιώργου Μαρέτη, για χρήση των εγκαταστάσεων από την Εθνική Ομάδα Καταδύσεων ως προπονητηρίου, καθώς οι παριστάμενοι δεσμεύθηκαν ότι θα την εξετάσουν και προωθήσουν.

Τον κ. Βεζυργιαννίδη συνόδευε η Πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας κ. Λένα Χατζή.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ|ΔΠΘ Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ|ΔΠΘ Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ|ΔΠΘ Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ|ΔΠΘ Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ|ΔΠΘ Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ|ΔΠΘ Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ|ΔΠΘ Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ|ΔΠΘ Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης στην τελετή έναρξης του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΣΕΦΑΑ|ΔΠΘ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood