Ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Παναγιωτόπουλος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Στην κατηγορία Κ14 πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Δόξα Δράμας με νίκη στον τελικό με 1-0 επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ στην κατηγορία Κ12, η Δόξα Πετρούσας ήταν η νικήτρια στον τελικό όπου επικράτησε της Α.Ε. Διδυμοτείχου.
DSC00398

Στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Στην έναρξη των αγώνων το παρών έδωσε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης που συνομίλησε με τους αθλητικούς παράγοντες και με τα παιδιά, ευχόμενος να αγωνιστούν και να διασκεδάσουν έχοντας στο μυαλό τους τα οφέλη που τους προσφέρει ο αθλητισμός.

Η αυλαία των αγώνων έκλεισε με παίκτες και παράγοντες απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστώντας την Περιφέρεια και ειδικά τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού, Στέλιο Ιγνατιάδη, για την άρτια διοργάνωση.

Οι απονομές, σε παλαίμαχους και στις ομάδες που διακρίθηκαν, ξεκίνησαν με την παρουσία του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Τα στελέχη της διοίκησης της  Περιφέρειας ΑΜ-Θ βράβευσαν ποδοσφαιριστές με σημαντικές διακρίσεις και συγκεκριμένα τους Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Σαλπιγγίδη,  Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Γεωργιάδη, Λάκη Χατζηαποστολίδη.

Ακόμη, το παρών έδωσαν και έκαναν και απονομές, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Νίκος Ευκαρπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, και οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και  Αλέξανδρος Παναγιωτίδης.

Παρόντες επίσης στην τελετή λήξης, οι πρόεδροι των ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης, Παντελής Χατζημαρινάκης και Γιάννης Δαλακούρας, αντιστοίχως.

Ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Παναγιωτόπουλος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Παναγιωτόπουλος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Παναγιωτόπουλος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Παναγιωτόπουλος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Παναγιωτόπουλος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Παναγιωτόπουλος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Παναγιωτόπουλος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Παναγιωτόπουλος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ12 και Κ14 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood