Νέο διοικητικό συμβούλιο αναδείχθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου.
Ψήφισαν 211 ταμειακά τακτοποιημένα μέλη – αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.
Έλαβαν:
1. Μπούκας Ηλίας 175 ψήφους
2. Ρουσινόπουλος Αθανάσιος 166 ψήφους
3. Βιδούρα Χριστίνα 160 ψήφους
4. Καλαμάρη Θάλεια 157 ψήφους
5. Ζαχαριά Ελένη 142 ψήφους
6. Μαρκοπούλου Ασπασία 124 ψήφους
7. Μυλωνάς Αναστάσιος 121 ψήφους
8. Πουτσιλόφσκα Βιολέτα 111 ψήφους (1ο αναπληρωματικό μέλος)
9. Ντόβρου Σοφία 109 ψήφους (2ο αναπληρωματικό μέλος)
Για την εξελεγκτική επιτροπή:
1. Σπορίκη Όλγα 176 ψήφους
2. Παπαβασιλείου Αλεξίου 162 ψήφους
3. Πουλακίδα Μελαχροινή 154 ψήφους
Τις επόμενες ημέρες το Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε Σώμα.

Δύο επίτιμα μέλη 

Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόταση του προέδρου Ηλία Μπούκα, ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη του συλλόγου δύο γυναίκες “που συμβολίζουν πολλά για το χωριό μας”, όπως ο ίδιος τόνισε, και εξήγησε: “Η κ. Μαρία Πετρόλια-Ματσίνη που η ζωή τα έφερε έτσι και λείπει χρόνια στην Αθήνα αλλά η ψυχή της ήταν και είναι πάντα εδώ στον Ίασμο και προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες για την επίτευξη των σκοπών του συλλόγου. και η κ. Ρωξάνη Μελαΐμη-Ματσούδη, της οποίας η ανιδιοτελής προσφορά γενικά στην κοινωνία του Ιάσμου είναι ανεκτίμητη”.
Ο Ηλίας Μπούκας πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου ΙάσμουΟ κ. Μπούκας κατέληξε: “Εύχομαι καλή μας νέα θητεία με γνώμονα την παραγωγή πολιτιστικού έργου στον Ίασμο και παρακαταθήκη το ενεργό δυναμικό των μελών μας και την μεγάλη μας ιστορία και κληρονομιά”.
Ο Ηλίας Μπούκας πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου Ο Ηλίας Μπούκας πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου Ο Ηλίας Μπούκας πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου