Ο Γιώργος Αγαλιανός εκπροσωπεί Κομοτηνή και Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου

Το "παρών" και στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου, 2022, που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμπού Ντάμπι (Στάδιο Abu Dhabi Jiu-Jitsu Arena), με τη συμμετοχή 1.700 αθλητών από 67 χώρες, δίνει η Budo Academy Fighters του Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου "Πανθρακικός", εκπροσωπώντας την Κομοτηνή και την Ελλάδα, με έναν αθλητή που έχει αποδείξει ότι είναι για δύσκολες προκλήσεις, τον Γιώργο Αγαλιανό.
Screenshot_2656
Το “παρών” και στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου, 2022, που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμπού Ντάμπι (Στάδιο Abu Dhabi Jiu-Jitsu Arena), με τη συμμετοχή 1.700 αθλητών από 67 χώρες, δίνει η Budo Academy Fighters του Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου “Πανθρακικός”, εκπροσωπώντας την Κομοτηνή και την Ελλάδα, με έναν αθλητή που έχει αποδείξει ότι είναι για δύσκολες προκλήσεις, τον Γιώργο Αγαλιανό.
Ο Κομοτηναίος αθλητής μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πήρε το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου αύριο 4/11 θα αγωνιστεί στην κατηγορία +21 χρονών -77 κιλά. Μαζί με τον προπονητή του, Πάρη Μαρινέλη, πραγματοποίησαν μια υψηλού επιπέδου προετοιμασία, και ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δεδομένου οτι στη συγκεκριμένη κατηγορία θα αγωνιστούν οι τριάντα κορυφαίοι αθλητές του κόσμου!
“Τους τελευταίους μήνες η προετοιμασία ήταν δύσκολη και επίπονη”, σημειώνει ο πολύπειρος Πάρης Μαρινέλης, “αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει”, εκτιμά με αυτοπεποίθηση.
Εξάλλου, όπως αναφέρει, και αυτός ο αθλητής της Budo Avademy Fighters, “αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός και το Ζίου-Ζίτσου στην πόλη μας είναι σε υψηλό επίπεδο”.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Κομοτηνή και η Budo Academy FIGHTER’S του Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου “Πανθρακικός”, θα εκπροσωπηθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου του Αμπού Ντάμπι. Στην περσινή διοργάνωση, ο Βαγγέλης Χριστόπουλος είχε κατακτήσει την 4η θέση!
Οι συναθλητές του Γιώργου Αγαλιανού, τα μέλη του συλλόγου και όλοι όσοι βοήθησαν και βοηθούν την προσπάθειά του, του εύχονται καλή επιτυχία!
The first and the best Budo in town
Εδώ τα όνειρα πραγματοποιούνται!
Ο Γιώργος Αγαλιανός εκπροσωπεί Κομοτηνή και Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου Ο Γιώργος Αγαλιανός εκπροσωπεί Κομοτηνή και Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου Ο Γιώργος Αγαλιανός εκπροσωπεί Κομοτηνή και Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου Ο Γιώργος Αγαλιανός εκπροσωπεί Κομοτηνή και Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου Ο Γιώργος Αγαλιανός εκπροσωπεί Κομοτηνή και Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου Ο Γιώργος Αγαλιανός εκπροσωπεί Κομοτηνή και Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου Ο Γιώργος Αγαλιανός εκπροσωπεί Κομοτηνή και Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood