Μετά από δύο συνεχόμενες παραγωγικές θητείες στην Προεδρία του σωματείου καφεποτοπωλών Κομοτηνής, και είκοσι χρόνια παρουσίας στο διοικητικό του συμβούλιο, ο Γιάννης Μαυρίδης γνωστοποίησε στους συναδέλφους του την απόφασή του να μη συμμετάσχει εκ νέου στις επικείμενες εκλογές του σωματείου.

Συγκινημένος, προέβη σε απολογισμό των όσων η διοίκηση του σωματείου κατάφερε τα τελευταία χρόνια προς όφελος των μελών του – με δράσεις τοπικές αλλά και στα κέντρα λήψης αποφάσεων – και ευχαρίστησε τα μέλη των δύο τελευταίων διοικητικών συμβουλίων για τη συνεργασία.

d8b79d78 mafridis kafepotopolon 1Ο – τέως πλέον – πρόεδρος, κλείνοντας την αυλαία των πετυχημένων δύο θητειών του, ανέφερε:

“Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι καλησπέρα. Ύστερα από είκοσι χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ. του σωματείου μας, τα τελευταία έξι ως πρόεδρος, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τη Διοίκηση. Μαζί καταφέραμε πολλά. Περάσαμε την κανονιστική το 2015 ώστε τα μαγαζιά μας να μπορούν να παίζουν μουσική με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, να γίνονται live στα μαγαζιά με τρία όργανα, πράγμα που απαγορευόταν. Επίσης μειώσαμε το πρόστιμο για τα db από 500 € στα 300 €. Καταφέραμε με την κανονιστική να πάρουμε παράταση τους καλοκαιρινούς μήνες ως τις δώδεκα τα μεσάνυχτα. Μειώσαμε το κόστος των τραπεζοκαθισμάτων σε ποσοστό 25%. Περάσαμε με την κανονιστική σημαντικές αποφάσεις για την ομαλή λειτουργία των μαγαζιών, όσο φυσικά μας επιτρεπόταν να παρέμβουμε. Καταφέραμε να κλείσουμε όλοι τις επιχειρήσεις μας για μία μέρα για το ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα το οποίο ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς. Αισθάνομαι σήμερα, τελευταία μέρα της επίσημης θητείας μου ως προέδρου του Σωματείου Καφεποτοπωλών καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας, την ανάγκη να απευθυνθώ σε εσάς τα μέλη του σωματείου μας και να σας ευχαριστήσω για την εξάχρονη συνεργασία μας. Μπορέσαμε και αναγεννήσαμε τη λειτουργία του συλλόγου, οι γενικές συνελεύσεις απέκτησαν και πάλι καλή συμμετοχή, άλλαξαν και προστέθηκαν πολλά στην καθημερινή λειτουργία του συλλόγου, έτσι ώστε να μπορούμε να πούμε με περηφάνια ότι έξι χρόνια μετά ο σύλλογός μας αποτελεί ένα σωματείο που μάχεται για τα συμφέροντα των μελών του. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνεργασία την οποία είχαμε”.