Ο Ευρ. Στυλιανίδης θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση της Κομοτηνής

Ο Ευρ. Στυλιανίδης θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση της Κομοτηνής.
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Ο Βουλευτής Ροδόπης του κυβερνώντος κόμματος και Πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Κομοτηνή, το πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής:

08:00 Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών, οι δε φιλαρμονικές  του Δήμου Κομοτηνής και της ΧΧΙ ΤΘΤ θα περιέλθουν σε οδούς της πόλης παιανίζοντας τον Εωθινό και εμβατήρια.

10:30 Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Μετά τη δοξολογία θα εκφωνηθεί μέσα στον Ιερό Ναό, ο πανηγυρικός της Ημέρας από τον δάσκαλο του 13ου Δημοτικού Σχολείου και Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης “Οι Τρεις Ιεράρχες”, κ. Στέφανο Μακρυγιάννη.

11:00 Επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, στον Ανδριάντα του Μητροπολίτη Μαρωνείας Κωνστάντιο – εθνεγέρτη της Ροδόπης εις τον ιερό αγώνα του 1821 – που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου / κατάθεση στεφάνων / ενός λεπτού σιγή.

12:00 Παρέλαση των πολιτιστικών οργανώσεων, της φοιτητικής και μαθητικής νεολαίας, των σωμάτων Ελλήνων προσκόπων και Ελληνίδων οδηγών, των ενόπλων δυνάμεων, της ελληνικής αστυνομίας κ.λπ.

17:00 Υποστολή της Σημαίας στον χώρο του Ηρώου της πόλης με την συμμετοχή της Μουσικής και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του ΑΔΦΚ.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood