Ο ΕΟΔΥ εμβολίασε κατά της ιλαράς παιδιά Ρομά στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (1) (3) - Αντιγραφή

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση εμβολιασμού κατά της ιλαράς που πραγματοποιήθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Η κινητή μονάδα υγείας του ΕΟΔΥ, παρουσία και του Προϊσταμένου του Τμήματος Συντονισμού, Ετοιμότητας και Απόκρισης, Ηλία Λιάντη, επισκέφθηκε τους οικισμούς Αρίσβη και Ίσαλο, παρέχοντας υπηρεσίες εμβολιασμού, ενώ στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκε και έλεγχος όλων των βιβλιαρίων υγείας των παιδιών όσον αφορά την εμβολιαστική τους κάλυψη για την ιλαρά, ανεξάρτητα από το εάν ήταν πλήρως εμβολιασμένα.

Η δράση προσέλκυσε μεγάλη συμμετοχή από τον παιδικό πληθυσμό, ηλικίας από 12 μηνών έως 14 ετών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου, συνέβαλε ουσιαστικά στην ομαλή και επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του.

“Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος των συλλογικών προσπαθειών μας για την εξάλειψη της ιλαράς, την προστασία της δημόσιας υγείας. και την κάλυψη των αναγκών του ευάλωτου πληθυσμού. Η συνεργασία όλων των φορέων και η ενεργή συμμετοχή της κοινότητας ήταν απαραίτητη για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της δράσης”, δήλωσε ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, Απόστολος Ιωάννου.

Ο ΕΟΔΥ εμβολίασε κατά της ιλαράς παιδιά Ρομά στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών Ο ΕΟΔΥ εμβολίασε κατά της ιλαράς παιδιά Ρομά στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών Ο ΕΟΔΥ εμβολίασε κατά της ιλαράς παιδιά Ρομά στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών Ο ΕΟΔΥ εμβολίασε κατά της ιλαράς παιδιά Ρομά στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών Ο ΕΟΔΥ εμβολίασε κατά της ιλαράς παιδιά Ρομά στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών Ο ΕΟΔΥ εμβολίασε κατά της ιλαράς παιδιά Ρομά στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood