Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών καλλιεργεί την κυνοφιλία στη νέα γενιά

Εκπαιδευτική δράση στο Γυμνάσιο-Γενικό Λύκειο Ξυλαγανής με αντικείμενο την ενημέρωση των μαθητών-μαθητριών για την κυνοφιλία, οργάνωσε ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης. 
Screenshot_1713

Η ενέργεια περιελάμβανε πρακτικό και θεωρητικό μέρος με πρωταγωνίστρια τη “Λέξις”, ένα πανέμορφο και πανέξυπνο, εκπαιδευμένο Λαμπραντόρ, το οποίο συνοδευόταν από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή του και ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων Ελλάδος, Χαράλαμπο Κουκουζέλη. 

Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν αφενός η προαγωγή της φιλοζωίας και η ενημέρωση των παιδιών για τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν κατά την υιοθέτηση σκύλου, και αφετέρου η ενεργοποίησή τους σε θέματα που αφορούν τα αδέσποτα. 

Ως εκπρόσωποι του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών παραβρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Οκάν Χαλήλογλου, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δημήτριος Κοτσάκης, οι οποίοι ευχαρίστησαν εκ μέρους του Δημάρχου τους παρευρισκομένους για το φιλοζωικό τους ενδιαφέρον και ευαισθητοποίηση.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood