Ο Δήμος Κομοτηνής θα τιμήσει τις εθελόντριες νοσηλεύτριες του “Σισμανόγλειου”

Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Δήμου.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (3)

Ένα “μεγάλο ευχαριστώ” στους πέντε νοσηλευτές του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, που μετακινήθηκαν στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής μάχης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Covid ΜΕΘ του “Ιπποκράτειου” Νοσοκομείου της συμπρωτεύουσας, απευθύνει ο Δήμος Κομοτηνής εκ μέρους των δημοτών του.

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος, κατανοεί “την έλλειψη που θα προκαλέσει η απουσία τους από το νοσοκομείο της πόλης, καθώς πρόκειται για προσωπικό που εργαζόταν στη ΜΕΘ του Σισμανογλείου, μια ΜΕΘ η οποία παραμένει non covid, αναγνωρίζει όμως ότι ενισχύοντας με υγειονομικό προσωπικό τη Θεσσαλονίκη συμβάλλει ουσιαστικά στη συνολική ενίσχυση της βόρειας Ελλάδας. Η ενημέρωση ότι οι νοσηλευτές που θα στηρίξουν το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο ήδη ξεκίνησαν ταχύρρυθμα προγράμματα εκπαίδευσης ώστε να ανταποκριθούν στα νέα τους καθήκοντα, δημιουργεί αισθήματα αισιοδοξίας, καθώς όταν το προσωπικό αυτό επιστρέψει στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής θα έχει επιπρόσθετες εξειδικευμένες γνώσεις που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στη λειτουργία του Νοσοκομείου μας”.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται οτι “η διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής υποστηρίζει ότι η αλληλεγγύη των νοσηλευτών χρειάζεται παράλληλα και κύρια τη στήριξη του κράτους και των θεσμικών φορέων για να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα της καίριας αντιμετώπισης της πανδημίας. Το κράτος οφείλει να διαθέτει τα απαραίτητα υγειονομικά όπλα, καθώς επίσης επαρκές και εξειδικευμένο προσωπικό με εργασιακές σχέσεις αξιοπρεπείς, αντάξιες μιας πολιτείας που δηλώνει ότι προστατεύει την υγεία και την ευημερία των πολιτών, όπως άλλωστε οι ευρωπαϊκοί κανόνες το επιτάσσουν”.

Ο Δήμος Κομοτηνής θα τιμήσει τους συμπολίτες μας νοσηλευτές μέσα από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να εκφράσει και θεσμικά ένα δημόσιο «ευχαριστώ» εκ μέρους όλων των δημοτών.

Υπόσχεται, δε, ότι “θα συνεχίζει να στηρίζει το όραμα των εργαζομένων και της κοινωνίας για δημόσια κρατική υγεία, μια μάχη που θα συνεχιστεί και στη μετά covid εποχή”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood