Ο Δήμος Κομοτηνής κέρδισε το 3ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό «Προσβασιμότητα στις παραλίες για όλους»

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης.
ΚΑΛΥΤΕΡΟ-SEATRUCK-7-Αντίγραφο

Το 3ο βραβείο,  στη θεματική ενότητα «Προσβασιμότητα στις παραλίες για όλους», του Διεθνούς Διαγωνισμού του Foundation for Economic Education (FEE), κέρδισε ο Δήμος Κομοτηνής.

Ο Δήμος Κομοτηνής κέρδισε το 3ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό «Προσβασιμότητα στις παραλίες για όλους»

Τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Κρίσεων αξιολόγησαν θετικά τον φάκελο με τις Καλές Πρακτικές που απέστειλε ο Δήμος Κομοτηνής κατόπιν Πρόσκλησης του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» με κριτήρια απονομής μεταξύ άλλων: ποιότητα νερών κολύμβησης και πληροφόρηση του κοινού | εκπαιδευμένοι ναυαγοσώστες – σωστικά εφόδια και πρώτες βοήθειες | περιοδικός καθαρισμός της ακτής και επαρκείς κάδοι απορριμμάτων.

Οι Καλές Πρακτικές αφορούν στις τέσσερις παραλίες του Δήμου Κομοτηνής που κέρδισαν “Γαλάζια Σημαία” –  Αρωγής, Μέσης, Ιουλίου Φαναρίου και Κάμπινγκ Φαναρίου – και στις παρεμβάσεις που έγιναν με την εγκατάσταση του sea truck στις τρεις από αυτές.  

Η Εθνική Επιτροπή μετέφερε τα συγχαρητήριά της στον Δήμο Κομοτηνής για το έργο του.  

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης, δήλωσε: «Οι Καλές Πρακτικές του Δήμου Κομοτηνής στον τομέα της προσβασιμότητας και στις βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες μας, αποδεικνύουν το ενδιαφέρον μας για να έχουμε σταδιακά χώρους προσβάσιμους για όλους. Η προσπάθεια συνεχίζεται χάρη στις προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής προκειμένου να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις πρόσβασης που οι διεθνείς κανόνες ορίζουν. Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης που συντονίζει το πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Για να βελτιώσουμε βέβαια την προσβασιμότητα στις ακτές μας, θέλουμε αρωγούς τους πολίτες, για να προστατεύουν ό,τι δημιουργείται, αλλά και την ελληνική πολιτεία, για να χρηματοδοτεί τα σχέδιά μας».

Ο Δήμος Κομοτηνής κέρδισε το 3ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό «Προσβασιμότητα στις παραλίες για όλους» Ο Δήμος Κομοτηνής κέρδισε το 3ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό «Προσβασιμότητα στις παραλίες για όλους» Ο Δήμος Κομοτηνής κέρδισε το 3ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό «Προσβασιμότητα στις παραλίες για όλους» Ο Δήμος Κομοτηνής κέρδισε το 3ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό «Προσβασιμότητα στις παραλίες για όλους» Ο Δήμος Κομοτηνής κέρδισε το 3ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό «Προσβασιμότητα στις παραλίες για όλους»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood