Ο Δημήτρης Χαρίτου ένωσε τη φωνή του με εκείνη των Αρμενίων Κομοτηνής

Σε εκδήλωση υπέρ της Ειρήνης και Αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο λαό της Αρμενίας.
Βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου διαμαρτυρία υπέρ της ειρήνης (2)

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου συμμετείχε στη σιωπηρή διαμαρτυρία υπέρ της Ειρήνης που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Όμιλος Αρμενίων Κομοτηνής στην πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο λαό της Αρμενίας, απευθύνοντας χαιρετισμό.

“Οι σκέψεις όλων μας τούτες τις ώρες είναι με τον δοκιμαζόμενο λαό της Αρμενίας που μάχεται για να μείνει στον τόπο του, για την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία του”, τόνισε, και συνέχισε: “Ενώνω τη φωνή μου μαζί με τους συμπολίτες μου της αρμενικής κοινότητας και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης μας, και ζητούμε να σταματήσει η ενεργή παρέμβαση τρίτων χωρών που υπονομεύουν τις προσπάθειες για να προχωρήσει η εκεχειρία στην περιοχή”.

Ο Δημήτρης Χαρίτου ένωσε τη φωνή του με εκείνη των Αρμενίων ΚομοτηνήςΑκόμη, πρόσθεσε: Ζητούμε από τους διεθνούς οργανισμούς, τη διεθνή κοινότητα, να μην κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους, να μη μένουν απαθείς στο έγκλημα που σήμερα συντελείται. Οφείλουν να προχωρήσουν άμεσα σε κυρώσεις και να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να επανεκκινηθούν οι διαπραγματεύσεις στη βάση του διεθνούς δικαίου και υπό την αιγίδα της ομάδας του Μινσκ”.

Ο Δημήτρης Χαρίτου ένωσε τη φωνή του με εκείνη των Αρμενίων ΚομοτηνήςΚαταλήγοντας, ανέφερε: “Στέλνουμε από την πόλη της Κομοτηνής μήνυμα αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο λαό της Αρμενίας”. 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood