Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου συμμετείχε στη σιωπηρή διαμαρτυρία υπέρ της Ειρήνης που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Όμιλος Αρμενίων Κομοτηνής στην πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο λαό της Αρμενίας, απευθύνοντας χαιρετισμό.

“Οι σκέψεις όλων μας τούτες τις ώρες είναι με τον δοκιμαζόμενο λαό της Αρμενίας που μάχεται για να μείνει στον τόπο του, για την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία του”, τόνισε, και συνέχισε: “Ενώνω τη φωνή μου μαζί με τους συμπολίτες μου της αρμενικής κοινότητας και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης μας, και ζητούμε να σταματήσει η ενεργή παρέμβαση τρίτων χωρών που υπονομεύουν τις προσπάθειες για να προχωρήσει η εκεχειρία στην περιοχή”.

d2bf2485 vouleftis dimitris xaritou diamartiria iper tis eirinis 4Ακόμη, πρόσθεσε: Ζητούμε από τους διεθνούς οργανισμούς, τη διεθνή κοινότητα, να μην κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους, να μη μένουν απαθείς στο έγκλημα που σήμερα συντελείται. Οφείλουν να προχωρήσουν άμεσα σε κυρώσεις και να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να επανεκκινηθούν οι διαπραγματεύσεις στη βάση του διεθνούς δικαίου και υπό την αιγίδα της ομάδας του Μινσκ”.

0a9fec6f vouleftis dimitris xaritou diamartiria iper tis eirinis 1Καταλήγοντας, ανέφερε: “Στέλνουμε από την πόλη της Κομοτηνής μήνυμα αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο λαό της Αρμενίας”.