Ο Δημήτρης Χαρίτου αφουγκράζεται τη νέα γενιά

Ανοιχτή συζήτηση με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής είχε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Χαρίτου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής.
Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής (1)

Ο κ. Χαρίτου ευχαρίστησε τους νέους και τις νέες για τη δυνατότητα που του δόθηκε να γίνει έστω και για λίγο μέρος της δικής τους συλλογικότητας, η οποία όπως επεσήμανε “αναπτύσσει μια εξαιρετική δραστηριότητα για τις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες των νέων, με βάση τον εθελοντισμό”.

Ο Δημήτρης Χαρίτου αφουγκράζεται τη νέα γενιά

“Η Ελλάδα της δικαιοσύνης που εμείς οραματιζόμαστε, για να έχει μέλλον, πρέπει να δώσει χώρο στους νέους ανθρώπους, να δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε με τον δικό τους βηματισμό να ενταχθούν στην οικονομική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική πραγματικότητα του τόπου”, σημείωσε στην τοποθέτησή του ο Βουλευτής.

Ο Δημήτρης Χαρίτου αφουγκράζεται τη νέα γενιά

Συγχρόνως κατέθεσε στον διάλογο σκέψεις του, όπως: “Η ανάγκη να δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις ώστε οι νέοι να έχουν ίσες ευκαιρίες για ισότιμη πρόσβαση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης· το ιδιαίτερο βάρος που χρειάζεται να δοθεί για τη στήριξη με κάθε τρόπο καινοτόμων νέων ιδεών στην επιχειρηματικότητα αξιοποιώντας και τις  μορφές της κοινωνικής οικονομίας· τη δημιουργία συνθηκών για αξιοπρεπή εργασία με την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ και την κατάργηση της εργασιακής ζούγκλας που πλήττει κυρίως τους νέους, ώστε να μπει φρένο στη μετανάστευση της νέας γενιάς”. Χαρακτηριστικά υπογράμμισε ότι “για να «αποχαιρετίσουν» οι νέοι και οι νέες τους γονείς τους και το παιδικό δωμάτιο, είναι ανάγκη να υπάρξει μια νέα πολιτική στέγασης των νέων, για φοιτητική στέγη, στέγη για νέα ζευγάρια, δηλαδή στοχευμένες πολιτικές όπως αυτές που πρόσφατα κατέθεσε ο  ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.”.

Ο Δημήτρης Χαρίτου αφουγκράζεται τη νέα γενιά

Ο Βουλευτής, καλώντας τους συνομιλητές του να συμμετάσχουν στις εκλογές και να στείλουν το δικό τους μήνυμα, ανέφερε με έμφαση: “Η Ελλάδα που εμείς θέλουμε να υπηρετήσουμε, πρέπει να σέβεται τη ζωή και την αξιοπρέπεια όλων, ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής, θρησκείας ή σεξουαλικών προτιμήσεων. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που αφορά το μέλλον του τόπου, η νέα γενιά είναι ανάγκη να πρωτοστατήσει”.

Ο Δημήτρης Χαρίτου αφουγκράζεται τη νέα γενιά Ο Δημήτρης Χαρίτου αφουγκράζεται τη νέα γενιά

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood