Ο Δήμαρχος Κομοτηνής θα βραβεύσει τα δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο Followgreen

26 δημοτικά σχολεία σε μόλις τέσσερις μήνες συνέλεξαν περισσότερα από 14.700 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών, κάνοντας διαλογή στην πηγή.
Πρόσκληση_Κομοτηνή-01

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε o Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση» στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Κομοτηνής. Η σχολική δράση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κομοτηνής και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης, στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας Followgreen.

Συμμετείχαν 26 δημοτικά σχολεία, τα οποία σε μόλις τέσσερις μήνες συνέλεξαν περισσότερα από 14.700 κιλά, κάνοντας διαλογή στην πηγή τριών ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, αλουμίνιο, μπαταρίες), ενώ, παράλληλα, δέχονταν δωρεές πόντων μέσω της ειδικής σελίδας «Σχολεία».

Ο Δήμος θα βραβεύσει με επαίνους συμμετοχής όλα τα σχολεία για την προσπάθειά τους, ενώ τα σχολεία που διακρίθηκαν θα λάβουν χρηστικά δώρα και δεντράκια για τις σχολικές τους μονάδες.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του Μαραθωνίου, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, θα βραβεύσει τα πρώτα σχολεία την Τρίτη 16 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Τη βράβευση υποστηρίζουν η ΑΦΗΣ και το πρόγραμμα αλουμινίου «Κάθε Κουτί Μετράει», τους οποίους ο Δήμος ευχαριστεί θερμά.

Ο Δήμος Κομοτηνής έχει σχεδιάσει και πρόκειται να συνεχίσει τις δράσεις ευαισθητοποίησης και τη νέα σχολική χρονιά σε ακόμη περισσότερα σχολεία.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood