Ο ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής πολύτιμος σύμμαχος της Οικολογικής Ομάδας Ροδόπης

Screenshot_1756

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής, εξέδωσε η Οικολογική Ομάδα Ροδόπης, εν όψει της πολύτιμης συνεισφοράς της εταιρείας σε επιχειρήσεις διάσωσης πουλιών, και κυρίως πελαργών:

“Ευχαριστούμε τον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής.
Στην Οικολογική Ομάδα Ροδόπης, από το 1990 μέχρι σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι της εθελοντικής δράσης μας αφορά την παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυματισμένα άγρια ζώα που βρίσκουμε εμείς ή μας καλούν οι φίλοι της Ομάδας και τα παραλαμβάνουμε άμεσα. Μέχρι σήμερα, στα 31 χρόνια της προσπάθειάς μας, έχουμε περιθάλψει αμέτρητα άγρια ζώα, τα οποία προωθήσαμε στη Δράση για την Άγρια Ζωή (Θεσσαλονίκη) για τη συνέχιση της περίθαλψής τους και την επανένταξή τους στο φυσικό τους περιβάλλον.
Εκτός όμως αυτών των περιπτώσεων, έχουμε πολλές φορές ζητήσει τη συνδρομή του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Κομοτηνής, για πουλιά που είχαν πέσει από την φωλιά τους ή για την τοποθέτηση βάσης φωλιάς, κυρίως για πελαργούς.
Ο ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής πολύτιμος σύμμαχος της Οικολογικής Ομάδας ΡοδόπηςΤην περασμένη εβδομάδα ενημερώσαμε τον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής για την ανάγκη τοποθέτησης μιας βάσης φωλιάς πελαργών μέσα στην πόλη της Κομοτηνής, και η ανταπόκριση ήταν για μια ακόμη φορά, άμεση και αποτελεσματική.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής και το τεχνικό προσωπικό, γιατί πάντα μας βοηθούν και ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε αίτημά μας για βοήθεια.
Οικολογική Ομάδα Ροδόπης”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood