Ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου επισκέφθηκε τους ενοίκους της στέγης παλιννοστούντων επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη στην Κομοτηνή και συνομίλησε μαζί τους.

Οι παλιννοστούντες τον ενημέρωσαν για τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, και τα οποία σχετίζονται με την ακρίβεια σε βασικά αγαθά και την ενέργεια, την εργασία, τη διαβίωση στη στέγη, προβλήματα που γίνονται αφόρητα για αυτή την κατηγορία των πολιτών, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα.

Η συζήτηση έγινε σε θερμό κλίμα και ο Βουλευτής άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες τους, ενώ από την πλευρά του έκανε γνωστές τις πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συνολικά, όπως και για τις ενέργειες του ιδίου στη Βουλή για τα προβλήματα των οικονομικά αδύναμων, καθώς και της στέγασης των παλιννοστούντων, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε δίκαιο αίτημα που στόχο έχει την εξασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης, της εργασίας και της κατοικίας τους.

Ο Δ. Χαρίτου με παλιννοστούντες για τα σοβαρά προβλήματα διαβίωσής τους και την ανάγκη ζωής με αξιοπρέπεια Ο Δ. Χαρίτου με παλιννοστούντες για τα σοβαρά προβλήματα διαβίωσής τους και την ανάγκη ζωής με αξιοπρέπεια Ο Δ. Χαρίτου με παλιννοστούντες για τα σοβαρά προβλήματα διαβίωσής τους και την ανάγκη ζωής με αξιοπρέπεια