Συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση, σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον έναν, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν μία νάιλον συσκευασία και ένα μεταλλικό κυτίο που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 119 γραμμαρίων.

06599b6b 2 35Στη δεύτερη περίπτωση, σε οικισμό της Καβάλας, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει στην οικία του ένα πλαστικό κυτίο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30 γραμμαρίων.

b9a39597 3 1Στην τρίτη περίπτωση, σε οικισμό του νομού Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον τρίτο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε οικόπεδο και στην οικία του, τον εντόπισαν να κατέχει τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 66,6 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 215,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας.

2eaecf8e 1 2