Ο Απόστολος Ιωάννου ανακοίνωσε τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του

"Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του έχουν ανάγκες. Ανάγκες που μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με σοβαρότητα αντί για παχιά λόγια, με απτά αποτελέσματα αντί για επικοινωνιακές τακτικές, και με ισχυρή βούληση να γράψουμε το τέλος της στασιμότητας και την αρχή μιας νέας εποχής για τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών".  
323449229_960068868298288_3299897833465720365_n
Μπορεί σε…πρώτο πλάνο να βρίσκονται οι εθνικές εκλογές οι οποίες αναμένεται σύμφωνα με τον πρωθυπουργό να διενεργηθούν τον Απρίλιο, όμως συγχρόνως έχουμε εισέλθει και σε προεκλογική τροχιά εν όψει και των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι ήδη έχουν ξεκινήσει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους, και τα επιτελεία τους οργανώνουν την προεκλογική στρατηγική τους.
Στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών ο Απόστολος Ιωάννου κινείται ιδιαιτέρως δυναμικά. Και ταυτόχρονα με την ανάδειξη των κακώς κειμένων της διοίκησης Χαριτόπουλου και την κατάθεση προτάσεων για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, ήδη στελεχώνει τον συνδυασμό του.
Τα πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε, είναι αυτά των Τουτουντζή Μουσταφά Δουρσούν, Χαμπίπ Ογλού Ερτζάν, και Μεμέτ Αλή Τουρχάν, από τη Βέννα. 
“Μετά από σημαντικές συζητήσεις με τους κατοίκους του χωριού Βέννα, ανακοινώνουμε τα πρώτα στελέχη του συνδυασμού μας”, ανέφερε ο ίδιος, και πρόσθεσε:
“Εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε με αλληλοσεβασμό και ομόνοια, γιατί ο τόπος μας και οι άνθρωποί του έχουν ανάγκες. Ανάγκες που μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με σοβαρότητα αντί για παχιά λόγια, με απτά αποτελέσματα αντί για επικοινωνιακές τακτικές, και με ισχυρή βούληση να γράψουμε το τέλος της στασιμότητας και την αρχή μιας νέας εποχής για τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών”.  
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood