Ο απολογισμός των “e-Αιμοδοτών” για το 2022

Οι "e-Αιμοδότες" είναι μια ομάδα νέων που δημιούργησαν το ομώνυμο σύστημα πληροφόρησης και άμεσης ειδοποίησης αναγκών αιμοδοσίας.
Screenshot_121

Αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε όταν οι δημιουργοί φοιτούσαν στο 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής και πλέον τη διαχειρίζονται οι ίδιοι οι δημιουργοί της μέσω της “e-Αιμοδότες Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας” που ιδρύθηκε με σκοπό την ενεργό δράση για θέματα αιμοδοσίας.

Οι “e-Αιμοδότες” μας παρουσιάζουν τον απολογισμό των δράσεών τους κατά το 2022:

“Καθώς το 2022 πλησιάζει στο τέλος του, είναι σημαντικό να αναλογιστούμε τα επιτεύγματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Μερικά από τα σημαντικότερα επιτεύγματά μας το 2022 ήταν η βράβευσή μας στην 3η θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων στο Λέιντεν της Ολλανδίας και η χορήγηση της αιγίδας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην εφαρμογή μας, επιτεύγματά που ανέδειξαν το σημαντικό μας έργο. 

Κατά τη διάρκεια του έτους διοργανώσαμε τέσσερις μεγάλες αιμοδοσίες και δεκαοκτώ καμπάνιες ευαισθητοποίησης αιμοδοσίας, και συμμετείχαμε σε τρία φεστιβάλ νέων με το PSDM Athens, δράσεις οι οποίες σημείωσαν μεγάλη προσέλευση και είχαν ως αποτέλεσμα σημαντικό αριθμό νέων εθελοντών αιμοδοτών. 

Φέτος επικεντρωθήκαμε στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τη σημασία της αιμοδοσίας και την ανάγκη για συνεχή παροχή αίματος.

Ενώ αντιμετωπίσαμε κάποιες προκλήσεις το 2022 – όπως η πανδημία COVID-19 και οι περιορισμοί που προέκυψαν στις δημόσιες συγκεντρώσεις – μπορέσαμε να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε την αποστολή μας διαδικτυακά. 

Συνολικά ήταν μια ικανοποιητική και επιτυχημένη χρονιά για την e-Αιμοδότες και είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους εθελοντές και τους υποστηρικτές μας που μας βοήθησαν να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά μας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το έργο μας το 2023.

Κλείνοντας το 2022, καταφέραμε να μεγαλώσουμε την ομάδα μας με 25 νέους εθελοντές, μια διαφορετική ομάδα νέων, που είναι παθιασμένοι με την κοινωνική προσφορά! 

Η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη σε οκτώ νέες περιοχές και νοσοκομεία, ενώ ξεπέρασε τις 500.000 προβολές με περισσότερους από 25.000 μοναδικούς επισκέπτες από την ημέρα που πρωτοκυκλοφόρησε! 

Μείνετε συντονισμένοι για τον αναλυτικό απολογισμό του 2022 που θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες!”.

Ο απολογισμός των "e-Αιμοδοτών" για το 2022 Ο απολογισμός των "e-Αιμοδοτών" για το 2022 Ο απολογισμός των "e-Αιμοδοτών" για το 2022 Ο απολογισμός των "e-Αιμοδοτών" για το 2022 Ο απολογισμός των "e-Αιμοδοτών" για το 2022 Ο απολογισμός των "e-Αιμοδοτών" για το 2022 Ο απολογισμός των "e-Αιμοδοτών" για το 2022 Ο απολογισμός των "e-Αιμοδοτών" για το 2022 Ο απολογισμός των "e-Αιμοδοτών" για το 2022 Ο απολογισμός των "e-Αιμοδοτών" για το 2022

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood