Ο Αντώνης Γραβάνης εκπροσώπησε την ΚΕΕΕ στην 3η Ε.Π. του Π.Ε.Π. | Α.Μ.-Θ.

Την "ανάγκη δημοσίευσης νέων προσκλήσεων για την επιχορήγηση των επιχειρήσεων, την απλούστευση των διαδικασιών, και τη μείωση της γραφειοκρατίας", τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης, στην 3η Επιτροπή Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης όπου συμμετείχε εκπροσωπώντας την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Screenshot_2119
Ταυτόχρονα, επισημαίνοντας οτι “ο Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης έθεσε την επιχειρηματικότητα στις βασικές προτεραιότητες της διοίκησής του και δεσμεύτηκε για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και αποτελεσματικότερες συνεργασίες με όλους του φορείς”, απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος, “για την άψογη διοργάνωση και την εξαιρετική συνεργασία”.
Ο Αντώνης Γραβάνης εκπροσώπησε την ΚΕΕΕ στην 3η Ε.Π. του Π.Ε.Π. | Α.Μ.-Θ. Ο Αντώνης Γραβάνης εκπροσώπησε την ΚΕΕΕ στην 3η Ε.Π. του Π.Ε.Π. | Α.Μ.-Θ. Ο Αντώνης Γραβάνης εκπροσώπησε την ΚΕΕΕ στην 3η Ε.Π. του Π.Ε.Π. | Α.Μ.-Θ. Ο Αντώνης Γραβάνης εκπροσώπησε την ΚΕΕΕ στην 3η Ε.Π. του Π.Ε.Π. | Α.Μ.-Θ. Ο Αντώνης Γραβάνης εκπροσώπησε την ΚΕΕΕ στην 3η Ε.Π. του Π.Ε.Π. | Α.Μ.-Θ.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood