Ο Αντώνης Φραντζής νέος σύμβουλος αλιείας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Με την πολυετή εμπειρία του και την εκτενή γνώση στη βιώσιμη αλιεία και στο εμπόριο, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στη διοίκηση της Περιφέρειας.
Screenshot_2138

Ο Αντώνης Φραντζής ορίστηκε νέος σύμβουλος για θέματα αλιείας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ με απόφαση του Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη.

Ο κ. Φραντζής διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση του τομέα της αλιείας. Γεννημένος το 1969 στην Κομοτηνή, έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην εμπορική αλιεία και την επιχειρηματικότητα, αφήνοντας το στίγμα του στον κλάδο. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (SBALA) και το American University of Rome, ξεκίνησε να εργάζεται στην εμπορική επιχείρηση του πατέρα του από την εφηβική του ηλικία.

Αυτή η πρώιμη ενασχόληση με το εμπόριο τον εφοδίασε με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσει μαζί με τον αδερφό του μια επιτυχημένη μονάδα παραγωγής αλίπαστων ψαριών. Η μονάδα αυτή έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αποδεικνύοντας την επιτυχία και την αναγνώριση των προϊόντων τους. Ο Αντώνης Φραντζής δεν περιορίζεται μόνο στη διαχείριση της επιχείρησής του. Έχει εξειδικευτεί σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας: από την αλίευση και την τροφοδοσία φρέσκων αλιευμάτων, μέχρι τη μεταφορά και την τελική διάθεση των θαλασσινών προϊόντων.

Παρακολουθεί στενά τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στην αλιεία, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας και των υδάτινων οικοσυστημάτων.

Η συμμετοχή του σε συνέδρια, ημερίδες και εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι συνεχής. Αυτό δείχνει τη δέσμευσή του στην ενημέρωση και την καινοτομία στον τομέα της αλιείας.

Επιπλέον, η εμπειρία του στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα είναι εκτεταμένη. Είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης από το 1996, όπου έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις φτάνοντας μέχρι τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου. Η δραστηριότητά του στα κοινά του κλάδου είναι αξιοσημείωτη, καθώς έχει διατελέσει Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι σήμερα. Επιπλέον, κατέχει τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και την προώθηση του εμπορίου στην περιοχή.

“Ο κ. Φραντζής με την πολυετή του εμπειρία, την εκτενή γνώση και τη δέσμευσή του στη βιώσιμη αλιεία και το εμπόριο, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στη διοίκηση της Περιφέρειας ως νέος σύμβουλος αλιείας”, τονίζει ο κ. Τοψίδης, και προσθέτει: “Η πορεία του μέχρι τώρα υποδηλώνει ότι θα συνεχίσει να προωθεί την αειφορία και την ανάπτυξη στον τομέα της αλιείας, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία των θαλάσσιων πόρων και την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων”.

Ο Αντώνης Φραντζής νέος σύμβουλος αλιείας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood