Ενώπιον μιας έκπληξης βρέθηκαν οι υπεύθυνοι στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, κατά την παραλαβή των αιτήσεων για τη θέση της Βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018.

Εκτός από τις 52 κοπέλες που κατέθεσαν αίτηση για τη θέση, βρέθηκε και μια αίτηση ενός άνδρα. Μάλιστα ήταν αρκετά τυπικός καθώς επικοινώνησε και τηλεφωνικά με το Κέντρο Πολιτισμού για να επιβεβαιώσει ότι έλαβαν το mail του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Στην αίτησή του εξηγεί ότι ο  ίδιος δεν θεωρεί σωστό να γίνεται πρόσκληση μόνο για Βασίλισσα του Καρναβαλιού και ο ίδιος προτείνει τον εαυτό του για τη θέση του Βασιλιά. Με χιουμοριστικό τρόπο έγραψε “και τους άντρες μάνα του γέννησε”.

Όπως αποκαλύπτει το Xanthi2.gr, πρόκειται για μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία της Θεσσαλονίκης, τον «Πειρατή» που βρίσκεται κάτω από το Λευκό Πύργο και εμφανίζεται συχνά στα κοινωνικά δίκτυα. Ονομάζεται Παναγιώτης Γεωργίου και αναφέρει για τον εαυτό του ότι είναι 51 ετών, καρκινοπαθής που έχει ιαθεί. Καθώς είναι έμπορος και έχει οικονομική άνεση, μετά την περιπέτειά της υγείας του αποφάσισε να γίνει εξωστρεφής, ως μια μορφή ψυχανάλυσης για τον ίδιο. \

Διαβάστε περισσότερα για τον υποψήφιο Βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, καθώς και το σκεπτικό βάσει του οποίου έθεσε υποψηφιότητα, στο Xanthi2.gr.