• Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών ζητούν οι κάτοικοι της Μαρώνειας, των Προσκυνητών και του Ιμέρου.

Πρωτόγνωρες συγκεντρώσεις πολιτών πραγματοποιήθηκαν στη Μαρώνεια, στους Προσκυνητές και στον Ίμερο, για τις ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου.

Η παρουσία, η υποδοχή και ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν πρωτοφανείς, με έκδηλη την απαίτηση για Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Στη Μαρώνεια ο Ντίνος Χαριτόπουλος δεσμεύτηκε για τη λειτουργία Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στον ιστορικό αυτό οικισμό, καθώς και για την ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού των αρχαιοτήτων, των παραλιών, του λιμανιού, της γαστρονομίας και του φυσικού πλούτου. Ταυτόχρονα δεσμεύτηκε να γίνουν όλες οι ενέργειες για να χαρακτηριστεί η Μαρώνεια ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου και να καταστεί το πολιτιστικό, θρησκευτικό, ιστορικό κέντρο του Δήμου.

Στους Προσκυνητές ο κ. Χαριτόπουλος έδωσε έμφαση στον πρωτογενή τομέα και στην αξιοποίηση του σχολείου και της παραλιακής ζώνης, ενώ στον Ίμερο ανάμεσα στα άλλα δεσμεύτηκε για τη λειτουργία του τουριστικού περιπτέρου, τη δημιουργία κάμπινγκ και την επίλυση των προβλημάτων του λιμανιού.