Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε στο φερώνυμο παρεκκλήσι του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος, Αναργύρου και Ιαματικού, Παντελεήμονος.

Τελέστηκαν, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, από τον Αρχιμανδρίτη – Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητρόπολης Ζιχνών και Νευροκοπίου, π. Γαβριήλ Νικολαΐδη, ο οποίος εκτός από ιερέας τυγχάνει και προϊστάμενος του Τμήματος Γραμματείας και Πρωτοκόλλου του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Για δεύτερη χρονιά, δε, φέτος, με πρωτοβουλία του Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γεώργιου Φιλιππίδη, τελέστηκε και μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κτητόρων και των ευεργετών του Νοσοκομείου που διαχρονικά πρόσφεραν μικρές και μεγάλες δωρεές. Από τα ονόματα που μνημονεύτηκαν, ξεχώρισαν για την ιδιαίτερα μεγάλη και ευεργετική προσφορά τους, οι αδελφοί Σισμάνογλου, το γένος Χατζηγρηγορίου, και από φέτος, ο μεγάλος ευεργέτης Σταύρος Νιάρχος, για την τεράστια δωρεά των 105 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να χτιστεί το νέο υπερσύγχρονο Νοσοκομείο Κομοτηνής – Αιωνία τους η Μνήμη!

Στις Ακολουθίες παρέστησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γεώργιος Φιλιππίδης, ο Διευθυντής Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Ευάγγελος Πολιτειάδης, η Υποδιευθύντρια Διοικητικού Προσωπικού Ιωάννα Δραγανίδου, η Τομεάρχισσα Παθολογικού Τομέα και Τελετάρχισσα Αθανασία Ιγνατιάδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιωάννης Τσουγγρανάς, η πολιτευτής της ΝΔ Βούλα Ελευθεριάδου, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, ασθενείς, συνοδοί, καθώς και πλήθος πολιτών.