Από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ανακοινώθηκε επίσημα ότι η εξεταστική περίοδος εαρινού εξαμήνου θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.

Καλούνται δε οι φοιτητές, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, να προβούν κατά το διάστημα από αύριο, 12 Ιουνίου, έως την Πέμπτη 17 του μηνός:

α) στην απαραίτητη δήλωση μέσω της νέας σελίδας εξυπηρέτησης των φοιτητών https://students.duth.gr και
β) στην εγγραφή τους στο https://eclass.duth.gr/ σε κάθε μάθημα από τα δηλωθέντα ήδη στην αρχή του εξαμήνου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, θα εγγραφούν στα “νέα μαθήματα” που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις εξετάσεις, τα οποία στον τίτλο τους έχουν τη λέξη “εξετάσεις”. Συνεπώς, κάθε φοιτητής πρέπει οπωσδήποτε να εγγραφεί στα μαθήματα που επιθυμεί να εξεταστεί, προσέχοντας αυτά να φέρουν στον τίτλο τους τη λέξη “εξετάσεις”, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται αναλυτικά στην ανακοίνωση που έχει ήδη αποσταλεί στα πανεπιστημιακά e-mails όλων των φοιτητών».

Επισημαίνεται ακόμη ότι «οποιαδήποτε παράλειψη, δήλωσης ή εγγραφής σημαίνει αδυναμία συμμετοχής στις εξετάσεις».

Τέλος, για το πρόγραμμα των εξετάσεων αναφέρεται πως θα δημοσιευθεί με νεότερη ανακοίνωση, ενώ λεπτομέρειες για την εξέταση κάθε μαθήματος θα ανακοινώνονται από κάθε διδάσκοντα στους εγγεγραμμένους φοιτητές μέσω eclass.