Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ, “επίσκεψη στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης και ο Υπεύθυνος Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Νικόλαος Χατζηκωνσταντίνος“.

Στη συνάντηση που είχαν με τον Διοικητή κ. Γεώργιο  Φιλιππίδη, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, “ενημερώθηκαν για την λειτουργία του Νοσοκομείου καθώς και για τους λόγους παραίτησης τόσο του Διοικητή όσο και του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Κοσμά Φιλλιπίδη (sic).

Η  υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του συστήματος υγείας τα τελευταία χρόνια, έχει φέρει σε δυσχερή θέση μεταξύ άλλων και το Νοσοκομείο μας.

Το Νοσοκομείο είναι το μοναδικό ίδρυμα δευτεροβάθμιας αλλά και σε μεγάλο βαθμό πρωτοβάθμιας περίθαλψης του νομού μας. Είναι εμφανής η προσπάθεια που καταβάλλεται από το προσωπικό , αλλά και από την διοίκηση, ώστε παρά τις αντίξοες συνθήκες να μπορεί να ανταποκρίνεται στην αποστολή του. Είναι επομένως σημαντικό να υποστηρίζεται στον ρόλο του από όλους τους φορείς, να μην απαξιώνεται η λειτουργία του, ούτε να επιφορτίζεται με καθήκοντα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του. Η ΝΔ που σύντομα με την ψήφο του Ελληνικού λαού θα είναι κυβέρνηση, θα εφαρμόσει το  πρόγραμμα της για την υγεία και την κοινωνική πρόνοια, που θα ξεκαθαρίσει όλες τις αστοχίες στους τομείς αυτούς, με συνέπεια να προστατευτούν και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τα Νοσοκομεία”.