ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ: “Η  υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του συστήματος υγείας τα τελευταία χρόνια, έχει φέρει σε δυσχερή θέση και το Νοσοκομείο Κομοτηνής”

"Η ΝΔ που σύντομα με την ψήφο του Ελληνικού λαού θα είναι κυβέρνηση, θα εφαρμόσει το  πρόγραμμα της για την υγεία και την κοινωνική πρόνοια".
ΝΟΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ, “επίσκεψη στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης και ο Υπεύθυνος Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Νικόλαος Χατζηκωνσταντίνος“.

Στη συνάντηση που είχαν με τον Διοικητή κ. Γεώργιο  Φιλιππίδη, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, “ενημερώθηκαν για την λειτουργία του Νοσοκομείου καθώς και για τους λόγους παραίτησης τόσο του Διοικητή όσο και του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Κοσμά Φιλλιπίδη (sic).

Η  υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του συστήματος υγείας τα τελευταία χρόνια, έχει φέρει σε δυσχερή θέση μεταξύ άλλων και το Νοσοκομείο μας.

Το Νοσοκομείο είναι το μοναδικό ίδρυμα δευτεροβάθμιας αλλά και σε μεγάλο βαθμό πρωτοβάθμιας περίθαλψης του νομού μας. Είναι εμφανής η προσπάθεια που καταβάλλεται από το προσωπικό , αλλά και από την διοίκηση, ώστε παρά τις αντίξοες συνθήκες να μπορεί να ανταποκρίνεται στην αποστολή του. Είναι επομένως σημαντικό να υποστηρίζεται στον ρόλο του από όλους τους φορείς, να μην απαξιώνεται η λειτουργία του, ούτε να επιφορτίζεται με καθήκοντα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του. Η ΝΔ που σύντομα με την ψήφο του Ελληνικού λαού θα είναι κυβέρνηση, θα εφαρμόσει το  πρόγραμμα της για την υγεία και την κοινωνική πρόνοια, που θα ξεκαθαρίσει όλες τις αστοχίες στους τομείς αυτούς, με συνέπεια να προστατευτούν και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τα Νοσοκομεία”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood