Νυχτερινή λαθροθηρία στην ορεινή Ροδόπη – Στη «φάκα» ένας κυνηγός

Η έκτη μήνυση περί θήρας που κατατέθηκε από τους Θηροφύλακες της Κομοτηνής στη Διεύθυνση Δασών Ροδόπης κατά την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο
720_be1cc2a4ee4bb9b7cb33718834dfd1cc

Από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου μέχρι και σήμερα, κατατέθηκαν από Θηροφύλακες της Κομοτηνής έξι μηνύσεις περί Θήρας στη Διεύθυνση Δασών Ροδόπης.

Στην πιο πρόσφατη περίπτωση, κλιμάκιο της Θηροφυλακής εντόπισαν την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, άνδρα που κινούταν ύποπτα με όχημα σε ορεινή περιοχή του νομού Ροδόπης και κατείχε κυνηγετική καραμπίνα γεμάτη με φυσίγγια και εκτός θήκης. Σε έλεγχο που επιχειρήθηκε από τη Θηροφυλακή, ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να διαφύγει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η παραπάνω ορεινή περιοχή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής, παρακολουθούταν συστηματικά για περίπου 15 νύχτες από τους Θηροφύλακες και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους κατοίκους των παραδασόβιων οικισμών, μιας και υπήρχαν ενδείξεις και πληροφορίες για λαθροθηρία τη νύχτα.

Την επιχείρηση που οδήγησε στον εντοπισμού του άντρα, που κυνηγούσα παράνομα, συντόνισε ο υπεύθυνος Θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κωνσταντίνος Αμαξόπουλος, σε συνεργασία με τον Συντονιστή της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Θράκης κ. Ιωάννη Καπούλα, ενώ συμμετείχαν τέσσερις ακόμη Θηροφύλακες (της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου) με δύο υπηρεσιακά οχήματα. Τόσο η κυνηγετική καραμπίνα, όσο και τα φυσίγγια, κατασχέθηκαν.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood