Νίκος Παπακωνσταντίνου: “Είναι μεγάλη αρετή να ξέρεις να ακούς”

Η θερμή παράκληση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Ροδόπης προς τους ψηφοφόρους.
Screenshot_1309

Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, γνωστός επιχειρηματίας της Κομοτηνής, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κομοτηνής, “Σύμπραξη Προοπτικής”, μεταπηδά, μετά από πρόταση που δέχτηκε από τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο, στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης θέτοντας υποψηφιότητα περιφερειακού συμβούλου Ροδόπης με τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι 43 ετών, παντρεμένος με τη Βίκυ Ανδρέογλου με την οποία έχουν μια πανέμορφη κόρη που υπεραγαπά.

Νίκος Παπακωνσταντίνου: "Είναι μεγάλη αρετή να ξέρεις να ακούς"

Εν όψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, του θέσαμε απλά ερωτήματα, και μας έδωσε εξόχως ενδιαφέρουσες απαντήσεις:

  • Είστε επιτυχημένος επιχειρηματίας, μιλήστε μας λίγο για αυτό…

Η εργασία μου καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μου αλλά είναι και κάτι που αγαπώ· έχω πάθος με τη δουλειά μου. Κατά βάση, εστίαση, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω ιδρύσει μια καινοτόμο επιχείρηση μεταποίησης αγροτικών προϊόντων που ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα διατροφικών συνηθειών.

  • Πείτε μας για τις τελευταίες εθελοντικές δράσεις σας…

Ξεκινήσαμε με τη δράση “Μια Αγκαλιά” που είχε ως στόχο τη βοήθεια οικογενειών με μικρά παιδιά και την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Ο κόσμος αγκάλιασε τη δράση και μείναμε ικανοποιημένοι. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στη δράση “Ροδόπη μου”, ένα τεράστιο project που ήθελε πραγματικά ατελείωτες ώρες εργασίας. Το φέραμε εις πέρας και αυτό. Σκοπός του ήταν να συγκεντρώσει όλα τα προβλήματα της Ροδόπης και να τα τοποθετήσει σε σειρά προτεραιότητας βάσει ανοιχτού ερωτηματολογίου. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγαλύτερη απ΄ όσο περιμέναμε.

  • Γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά;

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν ξεκίνησε τώρα. Η πορεία “κρατάει” από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, την Προεδρία στο Εμπορικό Τμήμα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, και φυσικά ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2019-2023. Ο λόγος που δέχτηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη μας, Χρήστου Μέτιου, είναι διότι ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω. Ξέρω ότι μπορώ να δουλέψω σκληρά, να συνεργαστώ, και να στοχεύσω ψηλά. Διότι έτσι μου έμαθε η οικογένεια αλλά και η δουλειά μου.

  • Ποιος τομέας είναι αυτός που θα θέλατε να ασχοληθείτε στην περίπτωση εκλογής σας;

Αν με ρωτούσατε πριν μερικούς μήνες θα σας έλεγα η οικονομία με έμφαση στον τουρισμό και στην επιχειρηματικότητα. Αυτά που είδα όμως μέσω της δράσης “Ροδόπη μου”, με έχουν σπρώξει στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και των υποδομών. Διότι αυτό ζητάει ο κόσμος, και είναι μεγάλη αρετή να ξέρεις να ακούς.

  • Ένα μήνυμα προς τον κόσμο;

Μια θερμή παράκληση: Είναι χρέος μας και όχι απλό δικαίωμα. Το να απαιτούμε, να ζητάμε αυτό που θέλουμε για το κοινό καλό, να λέμε την άποψή μας και να μη σιωπούμε. Στις 8 Οκτωβρίου πείτε την άποψή σας, όποια κι αν είναι αυτή. Κι αν αυτή η άποψη είναι Νίκος Παπακωνσταντίνου, τότε πιστέψτε με ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood