Ο Νίκος Γιασάρης είναι στρατιωτικός και κατάγεται από τη Γρατινή Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Γραμματίκη, ιδιωτικό υπάλληλο, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Ευαγγελία και τον Χρήστο.

Είναι διαιτητής ποδοσφαίρου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θράκης, αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού, Μορφωτικού, Εξωραϊστικού Συλλόγου Γρατινής “Ο Γρατίνος”, και μέλος του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής.

“Ανταποκρίθηκα στην πρόταση του Γιάννη Γκαράνη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Κοινωνίας Πολιτών, διότι πιστεύω οτι ο επικεφαλής μας θα είναι ένας δίκαιος και παραγωγικός Δήμαρχος”, αναφέρει ο ίδιος, και συμπληρώνει: “Έχω προτάσεις και ιδέες τόσο για τη γενέτειρά μου, τη Γρατινή, όσο και για την πόλη της Κομοτηνής, για την υλοποίηση των οποίων καταθέτω την ειλικρινή διάθεσή μου να εργαστώ”. Όπως προσθέτει, δε, “έχω μάθει να χτίζω με τα εργαλεία που διαθέτω και όχι με αυτά που ίσως αποκτήσω. Αντιδρώ στο “δεν γίνεται” προτάσσοντας το “θα το παλέψουμε”· έχοντας ως αρχές το δίκαιο, την αλήθεια, το θάρρος, τη διαφάνεια και τη δημοκρατία, και εργαζόμενος με ενθουσιασμό και επιμονή”. Ακόμη, απευθύνει ευχαριστίες προς όλους όσους τον παροτρύνουν και τον στηρίζουν, γεγονός που όπως λέει τον γεμίζει με δύναμη αλλά και με ευθύνη ώστε “να συμβάλλω από την πλευρά μου στον κοινό σκοπό της Κοινωνίας Πολιτών, αυτόν του να συνεχιστεί η πορεία προς έναν καλύτερο τόπο για τα παιδιά μας”.