Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, “έδειξε” η Ξάνθη

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος, παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους της "Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης" στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.
j4

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στο ξενοδοχείο “Elisso” της Ξάνθης όπου πραγματοποιήθηκε η τρίτη πολιτική εκδήλωση της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης”, της παράταξης που ηγείται ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος – μετά από εκείνες της Δράμας και της Καβάλας.

Ο κ. Μέτιος παρουσίασε το έργο και το πρόγραμμά του για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, της υγείας, της παιδείας, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, των υποδομών στις οδικές μεταφορές, της αντιπλημμυρικής προστασίας, της συντήρησης κτιρίων και των έργων ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.

Ο κ. Μέτιος τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της διοίκησής του μόνο στον τομέα των υποδομών έχουν δρομολογηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης πάνω από ογδόντα έργα και μελέτες, συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 47 εκατομμύρια ευρώ.

Επεσήμανε ότι η “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” είναι η μοναδική περιφερειακή παράταξη που διαθέτει ολοκληρωμένο, κοστολογημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα, και κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν τα πρόσωπα, τις θέσεις και το πρόγραμμα της κάθε παράταξης.

Το δικό του Σχέδιο για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, ανέφερε, περιλαμβάνει πάνω από 690 έργα, μελέτες και δράσεις, που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε υλοποιούνται, είτε ξεκινούν άμεσα, είτε βρίσκονται σε φάση διαγωνισμού.

Υπογράμμισε, δε, ότι ο σχεδιασμός του για το αμέσως επόμενο διάστημα περιλαμβάνει πάνω από ενδομήντα νέα έργα σε όλη την Περιφέρεια, από τα οποία τα δέκα είναι για την Ξάνθη. Από αυτά, τα επτά έχουν εκτιμώμενο προϋπολογισμό 23,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο προϋπολογισμός για τα επόμενα τρία αναμένεται να προκύψει όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές μελέτες.

Στη συνέχεια ο κ. Μέτιος παρουσίασε τους 23 υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Πρόκειται για επτά γυναίκες και δεκαέξι άνδρες, για τους οποίους ο κ. Μέτιος τόνισε ότι είναι «ενεργοί πολίτες, γνωστοί από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και την κοινωνική τους παρουσία, μια δυναμική ένωση ανθρώπων με εμπειρία και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση, αλλά και ανθρώπων που δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους»:

 1. Αμοιρίδης Μιχάλης (Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών ΑΜΘ – Πολιτικός Μηχανικός)
 2. Γαλανόπουλος Δημήτρης (Δημόσιος Υπάλληλος – Πρόεδρος Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Ξάνθης)
 3. Εμήν Σουρί (Δημοτικός Υπάλληλος Δήμου Μύκης)
 4. Εμίν Ρετζέπ (Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.)
 5. Ζαφειριάδου – Βαττού Άννα-Μαρία (Ιδρύτρια και πρόεδρος φιλοζωικού «Αδεσποτούλια» Ξάνθης)
 6. Ιωακειμίδου Αθηνά (Δικηγόρος – Νομική Σύμβουλος Δήμου Αβδήρων)
 7. Καρά Χασάν Γκιουλ Μπεγιάζ (Δικηγόρος)
 8. Καρασερίδης Γιώργος (Δικηγόρος – Κοινωνιολόγος)
 9. Κιουτσούκ Χασάνογλου Ερκάν (Δικηγόρος – Πρόεδρος Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣ Ξάνθης)
 10. Κουμουλίδης Αναστάσιος (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
 11. Κουρτίδης Κωνσταντίνος (Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης – Δικηγόρος)
 12. Λυπηρίδης Γιώργος (Πολιτικός Μηχανικός)
 13. Μουσταφά Μουσταφά Γκιοκσάλ (Κτηνίατρος)
 14. Μπαρδάκης Παναγιώτης (Συντονιστής Γραφείου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης ΑΜΘ)
 15. Μπουγιουκλού Μεμέτ (Ελεύθερος Επαγγελματίας – Χρυσοχόος)
 16. Μπουραζάνης Κυριάκος (Οικονομολόγος)
 17. Μύτικα Μαρία (Προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Μύκης)
 18. Παλαζλί Αμέτ (Δημοτικός Υπάλληλος Δήμου Μύκης)
 19. Ποταλακίδης Σωφρόνιος (Άκης) (Δημόσιος Υπάλληλος)
 20. Σιαμπάν Ογλού Αλέβ (Δικηγόρος – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια της ADR GROUP)
 21. Τσαβιδάν Σακαλή (Ιδιωτική Υπάλληλος)
 22. Χατζόπουλος Νίκος (Δημόσιος Υπάλληλος – Υπεύθυνος τομέα ΕΚΑΒ Ξάνθης)
 23. Ψωμά Σοφία (Οικονομολόγος – πρώην Γενική Γραμματέας & εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ξάνθης – Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας)

Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη

Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη

Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη Νίκη Μέτιου από την πρώτη Κυριακή, "έδειξε" η Ξάνθη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood