Νίκη Ιωάννου “έδειξε” και η Αρίσβη

Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων του Απόστολου Ιωάννου, χθες, η Αρίσβη, η οποία έστειλε επίσης ηχηρό μήνυμα νίκης! Η τεράστια παρουσία του κόσμου ήταν ενδεικτική του αποτελέσματος της Κυριακής. Το πάθος και το πλήθος εξέπληξαν τους πάντες!
foto12 (4)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου, πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», και από πλήθος φίλων του συνδυασμού του, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αρίσβη όπου και μίλησε σε πολύ μεγάλο πλήθος κατοίκων της περιοχής, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του για μια νέα πραγματικότητα στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών.

Η θερμή υποδοχή από τους πολίτες της Αρίσβης και των γειτονικών οικισμών ήταν εντυπωσιακή. Ο κόσμος εξέφρασε τις ελπίδες τις οποίες επενδύει στον Απόστολο Ιωάννου όσον αφορά την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη στην περιοχή.

«Φτάνει πια. Χρειάζεται αλλαγή. Χρειάζεται αξιόπιστη, ικανή και αποτελεσματική δημοτική αρχή, με πραγματική έγνοια για τα ζητήματα που μας απασχολούν», ήταν τα πιο συχνά λόγια που άκουσε ο κ. Ιωάννου.

Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι γνωρίζει τα προβλήματα και ζήτησε τη στήριξή τους για να έχει τη δύναμη να ανταποκριθεί θετικά στις προσδοκίες τους. Δεσμεύτηκε ότι με τη νέα δημοτική αρχή όλοι θα εξυπηρετούνται ισόρροπα, φιλικά και αποτελεσματικά. Χωρίς να ανησυχούν για αδικίες. Με μέριμνα, όρεξη και δουλειά για τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για να πάει μπροστά ο τόπος.

Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη Νίκη Ιωάννου "έδειξε" και η Αρίσβη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood