Νερά στους πυροσβέστες που επιχειρούν στο Παπίκιο, προσέφερε το ΚΚΕ

Κλιμάκιο του κόμματος τόνισε τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες, απαιτώντας παράλληλα να διατεθούν τα απαραίτητα εναέρια μέσα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.
kke-fotia-rodopi-01

Κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ και του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΤΕ Ροδόπης και μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, βρέθηκε στον Μίσχο Ροδόπης όπου έχει στηθεί το επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Παπίκιο Όρος, που κατακαίει δασικές εκτάσεις για 14η συνεχόμενη ημέρα.

Στο επιχειρησιακό κέντρο βρίσκονται επίσης δυνάμεις του Στρατού και της Αστυνομίας, όπως και προσωπικό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και του Δήμου Ιάσμου Ροδόπης.
Το κλιμάκιο του ΚΚΕ εξέφρασε έμπρακτα την αλληλεγγύη του στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τα στελέχη της Πυροσβεστικής, προσφέροντάς τους εμφιαλωμένα νερά.
Ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος τόνισε τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες, απαιτώντας παράλληλα να διατεθούν τα απαραίτητα εναέρια μέσα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. «Δεν φτάνει μόνο το φιλότιμο και οι υπερπροσπάθειες των πυροσβεστικών υπηρεσιών και των ανθρώπων τους», σημείωσε μεταξύ άλλων.
Νερά στους πυροσβέστες που επιχειρούν στο Παπίκιο, προσέφερε το ΚΚΕ Νερά στους πυροσβέστες που επιχειρούν στο Παπίκιο, προσέφερε το ΚΚΕ Νερά στους πυροσβέστες που επιχειρούν στο Παπίκιο, προσέφερε το ΚΚΕ Νερά στους πυροσβέστες που επιχειρούν στο Παπίκιο, προσέφερε το ΚΚΕ
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood