• Πανηγυρική εκλογή του έμπειρου αυτοδιοικητικού που δηλώνει: “Θα ασκήσω τα καθήκοντα μου ως Δήμαρχος ΟΛΩΝ των πολιτών”.

Με ποσοστό 53,46% ο Ντίνος Χαριτόπουλος, επικεφαλής της παράταξης “Επανεκκίνηση”, εξελέγη νέος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, επικρατώντας του επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τον τόπο μας”, Γιάννη Σταυρίδη, που έμεινε στο 46,54%.

Στον πρώτο γύρο οι τέσσερις παρατάξεις που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, είχαν λάβει: “Επανεκκίνηση”/Ντίνος Χαριτόπουλος: 41,69%, “Μαζί για τον τόπο μας”/Γιάννης Σταυρίδης: 27,98, “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών”/Απόστολος Ιωάννου: 22,84%, “Ενότητα-Ελπίδα-Αλλαγή”/Μιχάλης Βασιλειάδης: 7,48%.

Στη δήλωσή του ο κ. Χαριτόπουλος τονίζει:

«Η νίκη της «Επανεκκίνησης στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών», είναι νίκη όλων  των πολιτών. Οι πολίτες του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών  μας τίμησαν. Μας εμπιστεύθηκαν. Επένδυσαν τις ελπίδες και τα όνειρα τους στην παράταξή μας. Θα τιμήσουμε την επιλογή τους. Θα τους δικαιώσουμε. Θα τηρήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας. Διαβούλευση-Συναίνεση-Λογοδοσία. Χωρίς ιδεοληψίες και εγωισμούς, θα ακούμε όλους, θα συνεργαζόμαστε με όλους όσους έχουν θετικές προτάσεις. Χωρίς αποκλεισμούς, θα λειτουργήσουμε συλλογικά και ενωτικά. Στην «Επανεκκίνηση» που έχει ανάγκη ο τόπος μας, δεν περισσεύει κανείς. Προσωπικά θα ασκήσω τα καθήκοντα μου ως Δήμαρχος ΟΛΩΝ των πολιτών. Με δικαιοσύνη, εντιμότητα, αφοσίωση, υπευθυνότητα, θα υπηρετήσω τον θεσμό και τους συμπολίτες μου. Θα δομήσουμε έναν Δήμο Μαρωνείας-Σαπών ανοιχτό σε όλους για μια ανοιχτή πολυπολιτισμική κοινωνία. Γιατί η νίκη της «Επανεκκίνησης στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών» είναι νίκη των πολιτών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

epanekkinisi2 antigrafo