Είναι νέοι, είναι ταλαντούχοι, είναι από την Κομοτηνή, είναι το αύριο του τόπου μας, και έχουν λαμπρό μέλλον!

Η ΔΚΕΠΠΑΚ τους αναδεικνύει και τους ανεβάζει στη σκηνή του Πολιτιστικού Κυττάρου (τέως ΡΕΞ), στο πλαίσιο της τρίτης συναυλίας του κύκλου Μουσικής Δωματίου 2019-2020 που διοργανώνει και φέτος.

“Και αυτή μας η δράση στοχεύει στην ανάδειξη ντόπιων μουσικών κάτι που αποτελεί χρέος μας προς τον τόπο μας και την τοπική κοινωνία”, υπογραμμίζει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, συμπληρώνοντας: “Η πρωτοβουλία μας να ασχοληθούμε με τη μουσική δωματίου ελήφθη με γνώμονα το να κάνουμε ευρύτερα γνωστό αυτό το είδος που έχει ένθερμους οπαδούς και οι οποίοι τιμούν τις εκδηλώσεις μας επί τρία συνεχόμενα χρόνια τώρα, και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Εξάλλου, όλος ο σχεδιασμός των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων, καθορίζεται από την προσφορά από μέρους μας στους συνδημότες μας ποιοτικών θεαμάτων και ακουσμάτων”.

DSC08829
Η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

Συγκεκριμένα, στη συναυλία που  έχει τίτλο «Οι νέοι παίζουν για τους νέους», και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο, θα εμφανιστούν σε μια μοναδική συνάντηση με έργα για σόλο πιάνο, οι:

  • Ν. Βλαδημιρίδης, που θα ερμηνεύσει έργα C. Debussy, A. Babajanian και A. Schoenberg.
  • Κ. Κουμπάκης, που θα ερμηνεύσει έργα F. List, R. Korsakov, S. Rachmaninoff, F.Chopin και C. Debussy.
  • Δ. Λύρατζης, που θα ερμηνεύσει έργα J.S. Bach και F. Chopin.
  • Μ. Φαλάλακη, που θα ερμηνεύσει έργα J.S. Bach και L.V. Beethoven.

7c8fbcbb neoi