Τρεις νέοι άνθρωποι, τρία αδέρφια, έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα αλτρουισμού, και μάλιστα εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, προσερχόμενοι στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής για να προσφέρουν αίμα και να γίνουν εθελοντές αιμοδότες!
Συγκινητικό είναι το σχετικό σημείωμα της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου που εξαίρει την παραδειγματική ενέργεια των τριών νέων:
“Ένα βροχερό πρωινό του Απρίλη, τρία αδέλφια αποφάσισαν να περάσουν την πόρτα της αιμοδοσίας. Έδωσαν το πιο πολύτιμο δώρο που θα μπορούσαν να προσφέρουν· το αίμα τους· και έγιναν εθελοντές αιμοδότες… Και αν και είναι ασπρόμαυρη η φωτογραφία, ζωγράφισαν με κόκκινο και έδωσαν χρώμα στη ζωή των συνανθρώπων μας που είχαν ανάγκη το αίμα τους. Τους ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε κι άλλοι νέοι δημότες μας να περάσουν την πόρτα της ζωής, της Αιμοδοσίας“.
Στη δημοσίευση δεν αναφέρονται τα ονόματά τους, προφανώς επειδή δεν έχουν σημασία τα ονόματα – άλλωστε στον άγνωστο συνάνθρωπο προσφέρουν το αίμα τους – αλλά η Ζωή…!