Νέο κώλυμα φαίνεται πως έχει ανακύψει για την ευόδωση των προσπαθειών επαναλειτουργίας του εργοστασίου της Shelman στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής.

Την εξέλιξη γνωστοποίησε προ ολίγου με οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρώην εργαζόμενος της μονάδας και γραμματέας του εργατικού κέντρου Κομοτηνής, Γιώργος Χατζηαθανασίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία φορά. Δυστυχώς, παρά την υπόσχεση του Μητσοτάκη και τις δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις του Άδωνι, δεν προχώρησε η επένδυση της επαναλειτουργίας του εργοστασίου της Κομοτηνής. Πάει πάλι πίσω για το φθινόπωρο, αλλά δεν ξέρω ποιο φθινόπωρο, μήπως εννοούν το φθινόπωρο του διαγαλαξιακού έτους 5038…
Για άλλη μία φορά βγαίνουμε αληθινοί, που πιστεύουμε ότι όλοι τους είναι μόνο λόγια και φανφάρες. Και κάτι τελευταίο, όσο απομακρύνεται η ολοκλήρωση αυτής της επένδυσης, τόσο απομακρύνεται και η επιτυχία της, αφού στηρίζεται στην επιστροφή ενός ικανού αριθμού παλιών εργαζομένων στο εργοστάσιο και έτσι όπως πάει το πράγμα στο τέλος δεν θα γυρίσει κανένας παλιός εργαζόμενος”.

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές επισήμως, και αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις.

7c194065 screenshot 185