Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ, «νέας γενιάς», στην Αλεξανδρούπολη

Πρόκειται για το τέταρτο κατάστημα που δημιουργεί η εταιρία του Ομίλου FOURLIS κάτω από το νέο concept, μετά τα: IKEA Πειραιά, IKEA The Mall Athens, και το ΙΚΕΑ Mall of Sofia στη Βουλγαρία.
Photo 1_IKEA_Alexandroupoli

Ένα νέο κατάστημα IKEA, «νέας γενιάς», ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη της Αλεξανδρούπολης (Γέφυρα Μαΐστρου – 1ο χλμ Αλεξανδρούπολης-Φερών).

Τα καταστήματα «νέας γενιάς» συνδυάζουν την καινοτομία με την ευκολία καθώς προσαρμόζουν ένα φυσικό κατάστημα στην εποχή του e-commerce προσφέροντας ολιστικά την εμπειρία ΙΚΕΑ.

Το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ Αλεξανδρούπολης στεγάζεται σε χώρο 1.700 τ.μ. που εκτείνεται σε δύο ορόφους, και οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα αγορές ειδών σπιτιού και μικρότερων επίπλων από μια γκάμα εξακοσίων ετοιμοπαράδοτων προϊόντων. Παράλληλα έχουν πρόσβαση για αγορές μέσω παραγγελίας με όλους τους διαθέσιμους τρόπους, σε όλη τη γκάμα των προϊόντων ΙΚΕΑ, με δυνατότητα δωρεάν παραλαβής από το κατάστημα ή με μικρή επιπλέον χρέωση για παράδοση στον χώρο τους.

Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ, «νέας γενιάς», στην Αλεξανδρούπολη

Με στόχο την εξυπηρέτηση του καταναλωτή, το νέο κατάστημα διαθέτει τμήμα Σχεδιασμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου ο επισκέπτης, κατόπιν ραντεβού, μπορεί να σχεδιάσει με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού την κουζίνα ή την ντουλάπα του. Επιπλέον, προσφέρεται και υπηρεσία συναρμολόγησης για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.

Στην έκθεση του καταστήματος παρουσιάζονται 1.500 προϊόντα, μεταξύ των οποίων στρώματα, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να «δοκιμάσουν» ώστε να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους.

Τέλος, από την ολιστική αυτή εμπειρία, δεν θα μπορούσε να λείπει η πρόσβαση στις…λιχουδιές της ΙΚΕΑ! Το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων διαθέτει περισσότερα από ογδόντα συσκευασμένα προϊόντα για απόλαυση στο σπίτι!

Στο μοναδικό αυτό «ταξίδι» αγοραστικής εμπειρίας, η άνεση και η καινοτομία προς όφελος του καταναλωτή έχουν τον πρώτο λόγο. Με χρήση του δωρεάν WiFi εντός του καταστήματος έχουν τη δυνατότητα, χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο, να σκανάρουν τον κωδικό των προϊόντων για να μάθουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτά ή ακόμη και να τα αγοράσουν online ενώ βρίσκονται μέσα στο κατάστημα.

Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ, «νέας γενιάς», στην Αλεξανδρούπολη
Η ομάδα του καταστήματος ΙΚΕΑ Αλεξανδρούπολης.

«Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να αλλάζουμε τον τρόπο αγορών στον χώρο της επίπλωσης και του οικιακού εξοπλισμού με τα καταστήματα «νέας γενιάς», προσφέροντας την ολιστική εμπειρία ΙΚΕΑ σε όλο και περισσότερους καταναλωτές. Το νέο κατάστημα, μέσα από την έκθεση αλλά και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει, θα αποτελέσει χώρο έμπνευσης για τους κατοίκους της περιοχής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την άφιξη της ΙΚΕΑ στην Αλεξανδρούπολη και προσκαλούμε τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να γνωριστούμε από κοντά», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κυρμακίδης, ΙΚΕΑ Remote Market Area Manager.

Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ, «νέας γενιάς», στην Αλεξανδρούπολη
Από αριστερά: Γιάννης Ζαμπούκης-Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Κυρμακίδης-ΙΚΕΑ Remote Market Area Manager, Δημήτρης Πέτροβιτς-Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

Σχετικά με την ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS

Σήμερα λειτουργούν συνολικά:

  • πέντε μεγάλα καταστήματα ΙΚΕΑ (τρία στην Ελλάδα, ένα στην Κύπρο και ένα στη Βουλγαρία),
  • τρία μεσαίου μεγέθους (δύο στην Ελλάδα και ένα στη Βουλγαρία),
  • τέσσερα «νέας γενιάς» (τρία στην Ελλάδα και ένα στη Βουλγαρία),
  • και οκτώ σημεία παραγγελιοληψίας (Pickup and Order points) προϊόντων ΙΚΕΑ (πέντε στην Ελλάδα, δύο στη Βουλγαρία και ένα στην Κύπρο).

Το αναπτυξιακό πλάνο του Ομίλου περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο ακόμη νέων μεσαίου μεγέθους καταστημάτων στην Ελλάδα τα επόμενα δύο-τρία χρόνια.

Επίσης λειτουργεί το ΙΚΕΑ e-shop και τo ΙΚΕΑ App, που παρέχουν ομοιόμορφη και συνεπή χρηστική εμπειρία για τους πελάτες ΙΚΕΑ.

#ikea | #zoumemazi | Focus: ikea, ikea.gr

Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ, «νέας γενιάς», στην Αλεξανδρούπολη
Ο Remote Market Area Manager, Γιώργος Κυρμακίδης.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood