Στον διορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» προχώρησαν, με απόφασή τους που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης. Για την έκδοση της απόφασης ελήφθησαν υπόψη τα αποτελέσματα των εκλογών των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Πρόεδρος του Δ.Σ. και διοικητής του Νοσοκομείου παραμένει ο κ. Γιώργος Φιλιππίδης, ενώ αντιπρόεδρος ορίζεται ο κ. Εκρέμ Χασάν.

Αναλυτικά, η σύνθεση του νέου Δ.Σ., που θα έχει διετή θητεία, είναι η εξής:

  1. Φιλιππίδης Γεώργιος, Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Διοικητής
  2. Χασάν Εκρέμ, Οδοντίατρος, τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Κατσιάνη Όλγα, Κοινωνική Λειτουργό ΑΕΙ.
  3. Ισμαήλ Χουσεϊν, Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής – Οδοντίατρος, τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Τσιουμάκα Μαγδαληνή, Συνταξιούχο ΙΚΑ.
  4. Παίων Χρήστος, ιατρός Ε.Σ.Υ., Δ/ντής Ακτινοδιαγνωστικής, εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρώτριά του την Καρανικολάου Ελένη, ιατρό Ε.Σ.Υ., Δ/ντρια Παιδιατρικής
  5. Φιλιππίδης Κοσμάς, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, Βαθμό Α, εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον Γκουλούνη Χρήστο, κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, Βαθμό Α.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ ΕΔΩ.