Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο Βασίλειος Γαβριηλίδης, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Διαιτησίας της ΕΠΟ, αντιπρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ Θράκης, και Παρατηρητής Διαιτησίας, ορίστηκε Πρόεδρος της νεοδιορισθείσας Διοίκησης του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής, με αναπληρωτή τον Γκάζο Κυριάκο, δικαστικό υπάλληλο.

Με την ίδια απόφαση, ορίστηκαν:

  • Αντιπρόεδρος ο Μιχελής Ιωάννης, ιδιωτικός υπάλληλος, με αναπληρωτή τον Μπεμπέτσο Ευάγγελο, αναπληρωτή καθηγητή φυσικής αγωγής ΤΕΦΑΑ/ΔΠΘ.
  • Γραμματέας ο Πουλακίδας Δημήτριος, δικηγόρος, με αναπληρώτρια τη Διαμαντή Μάχη, δικηγόρο.
  • Ταμίας ο Παπαμάνος Εμμανουήλ, ελεύθερος επιχειρηματίας, με αναπληρωτή τον Τσολάκη Παναγιώτη, δημόσιο υπάλληλο.
  • Έφορος ο Σεραφίδης Αθανάσιος, απόστρατος αξιωματικός της αεροπορίας στρατού, με αναπληρώτρια την Μπαχτσεβάνη Μαρία, ελεύθερο επαγγελματία.
  • Μέλη: Θάνου Φωτεινή, ιδιωτική υπάλληλο, με αναπληρωτή τον Μπόμπολα Αντώνιο, ελεύθερο επιχειρηματία, και Δουλγερίδου Ευδοκία, με αναπληρωτή τον Χουσεΐν Νιχάτ, δικηγόρο.

Ο νέος πρόεδρος, σε δήλωσή του ανέφερε: “Μετά από τριάντα χρόνια ενασχόλησής μου με τα αθλητικά δρώμενα, πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου και τώρα πιστοποιημένος εκπαιδευτής διαιτησίας της ΕΠΟ, παρατηρητής διαιτησίας εθνικών πρωταθλημάτων και υπεύθυνος σχολών διαιτησίας της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ, μια καινούργια πρόκληση για μένα. Θα προσπαθήσω μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., με όλες μας τις δυνάμεις, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των πολιτών του Νομού μας και των ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν”.

πηγή: Περισκόπιο

επιμέλεια: inkomotini.news