Νέο app του Δήμου Κομοτηνής για πολίτες-εθελοντές

Νέα λειτουργία για την προώθηση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του εθελοντισμού, από την επίσημη εφαρμογή του Δήμου Κομοτηνής για κινητά τηλέφωνα.
KOMOTINI 1

Από τον περασμένο Μάιο λειτουργεί με επιτυχία η εφαρμογή του Δήμου Κομοτηνής που δίνει σε δημότες και επισκέπτες τη δυνατότητα ανάπτυξης διαδραστικής σχέσης σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες:

  • αιτήματα καθημερινότητας,
  • ημερολόγιο εκδηλώσεων,
  • ειδοποίηση για έκτακτα συμβάντα,
  • έκδοση πιστοποιητικών,
  • και πλέον συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις.

Με τη νέα έκδοση 3.0 της επίσημης εφαρμογής του Δήμου Κομοτηνής για κινητά τηλέφωνα με iOS και Android (Komotini στο App Store και Google Play Store), που είναι από σήμερα διαθέσιμη, ο Δήμος Κομοτηνής εγκαινιάζει μια πλήρως ψηφιακή εποχή στον τομέα του εθελοντισμού.

Μέσα από την εφαρμογή του Δήμου κάθε ενδιαφερόμενος χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το προφίλ του ως εθελοντής καταχωρώντας τα στοιχεία και τις δεξιότητές του και αποκτώντας έναν μοναδικό κωδικό εθελοντή. Από εκείνη τη στιγμή και μετά μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του σε δράσεις που πραγματοποιούνται από τον Δήμο, τις δημοτικές επιχειρήσεις ή τους συλλόγους του Δήμου, με δύο απλές κινήσεις από το κινητό του τηλέφωνο. Ο διοργανωτής εγκρίνει τη συμμετοχή και ενημερώνει μέσα από την εφαρμογή τον εθελοντή σχετικά, και επίσης παρέχει έναν σύνδεσμο για άμεσα μηνύματα με τη διοργάνωση και την επίλυση αποριών και τον συντονισμό.

Με την προσθήκη της λειτουργίας του εθελοντισμού η εφαρμογή του Δήμου Κομοτηνής προσφέρει πλέον πέντε διαφορετικές διακριτές λειτουργίες.

Επιπρόσθετα, έχει ολοκληρωθεί η δημιουργία της λειτουργίας ερωτηματολογίων και δημοσκοπήσεων για την καταγραφή των απόψεων των χρηστών σε θέματα καθημερινότητας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

Η mobile εφαρμογή του Δήμου Κομοτηνής, είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές που προσφέρουν πλήθος άμεσων εργαλείων τόσο για δημότες όσο και για επισκέπτες του Δήμου, και στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς των δημοτών και επισκεπτών στην επικοινωνία τους με τη δημοτική αρχή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο https://pages.komotini.link/getApp για τη λήψη της (ο σύνδεσμος λειτουργεί με απ΄ ευθείας μετάβαση στη λήψη μέσω κινητού τηλεφώνου).

Η αναβάθμιση της εφαρμογής γίνεται είτε αυτόματα είτε ο ενδιαφερόμενος χρήστης πηγαίνει στο ανάλογο Store, ανάλογα με το λειτουργικό της συσκευής.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood