Για “πιέσεις, απειλές, ύβρεις και συκοφαντικές δυσφημήσεις”, κατηγορεί τον δήμαρχο Ιάσμου ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεγάλου Πιστού, Χασάν Σερχάτ, ενώ ακόμη όπως καταγγέλλει, “σήμερα βιαίως αναγκάστηκα να παραδώσω τη σφραγίδα της αρμοδιότητάς μου”.
Ωστόσο, δηλώνει πως “ενώ μου αποστερούν τις νόμιμες αρμοδιότητές μου, θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στους κατοίκους του οικισμού ως ανεξάρτητος τοπικός κοινοτάρχης”.
8513d3a0 screenshot 1180Ολόκληρη η δήλωση του Χασάν Σερχάτ:
“Ξεκίνησα τον αγώνα μου στην τοπική αυτοδιοίκηση όχι λόγω φυσικής δύναμης, αλλά λόγω της ικανότητας μου να μη σκύβω ποτέ το κεφάλι, και έτσι συνέχισα.
Και ενώ εκλέχτηκα τοπικός κοινοτάρχης στον οικισμό μου Μέγα Πιστoύ με 128 ψήφους που με τίμησαν οι πολίτες του οικισμού μου, προσπάθησα να κάνω πολλά για τον οικισμό μου αλλά ήρθα συνεχώς αντιμέτωπος με πιέσεις, απειλές, ύβρεις και συκοφαντικές δυσφημήσεις του δημάρχου Ιάσμου Όντερ Μουμίν, με σκοπό να περιοριστώ και στο τέλος να παραιτηθώ.
Δεν θα γίνω ένας από αυτούς που με ήθελαν «Μίλα μίλα, Σώπα σώπα». Η απόφαση μου είναι να μείνω όρθιος στα πόδια μου.
Σήμερα βιαίως αναγκάστηκα να παραδώσω τη σφραγίδα της αρμοδιότητάς μου, και ενώ μου αποστερούν τις νόμιμες αρμοδιότητές μου, θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στους κατοίκους του οικισμού ως ανεξάρτητος τοπικός κοινοτάρχης.
Κοινοτάρχης Μέγα Πιστού Δήμου Ιάσμου
Χασάν Σερχάτ”.
9e2da0b2 screenshot 1179