• Νέες Διεθνείς Χρυσές Διακρίσεις για το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ.
  • Το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ συνεχίζει να κερδίζει διεθνείς διακρίσεις για την άριστη ποιότητα και απαράμιλλη γεύση του.
  • Κατ’ ευθείαν από πηγή φυσικής ροής, κάθε σταγόνα του φυσικού μεταλλικού νερού ΣΕΛΙ, αναβλύζει κρυστάλλινα καθαρή.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών, κατέκτησε για 6η συνεχή χρονιά τρία χρυσά αστέρια στα Superior Taste Awards από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ΙTQΙ – πρόκειται για την ανώτερη διάκριση. Το ΣΕΛΙ ξεχώρισε ανάμεσα σε συμμετοχές από πολλές χώρες και μετράει πλέον 18 χρυσά αστέρια!

Επιπλέον, το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ κατέκτησε την ανώτερη διάκριση, το “Χρυσό Βραβείο Ποιότητας & Γεύσης”, για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς παγκοσμίως, από το διακεκριμένοΔιεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας Monde Selection.

Στόχος των δύο διαγωνισμών είναι η ανάδειξη προϊόντων ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής γευστικής δοκιμής» από διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες.

Οι νέες αυτές διακρίσεις αποδεικνύουν ακόμη μία φορά ότι το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ με την ανώτερη ποιότητα, τη βελούδινη γεύση και την ισορροπημένη σύσταση, ανήκει στα κορυφαία νερά παγκοσμίως.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες: