Νέα οροφή από θερμομονωτικά panels αλουμινίου θα αποκτήσει το Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής

Ο Δήμος Κομοτηνής αναβαθμίζει ενεργειακά έναν βασικό χώρο άθλησης της πόλης.
kleistokomotinis21571998018

Υπεγράφη σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη η σύμβαση του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣTΗΡΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», από τον Δήμαρχο και τον ανάδοχο, Αντώνη Αντωνιάδη, παρουσία του Αντιδημάρχου Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού, Δημήτρη Καρασταύρου και της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Δέσποινας Πάσσου.

Νέα οροφή από θερμομονωτικά panels αλουμινίου θα αποκτήσει το Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής

Πρόκειται για ένα από τα δύο υποέργα της Πράξης «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων (υπαίθριων και Κλειστού Γυμναστηρίου) του Δήμου Κομοτηνής», που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV. Έχει προϋπολογισμό 925.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Κομοτηνής.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ενδεικτικά, θα γίνουν οι εξής παρεμβάσεις: θα τοποθετηθεί θερμοκέλυφος σε όλη την εξωτερική επιφάνεια της τοιχοποιίας. Στην κύρια αίθουσα θα τοποθετηθεί νέα οροφή από θερμομονωτικά PANELS αλουμινίου, με μόνωση πολυουρεθάνης. Επίσης θα αντικατασταθούν όλα τα εξωτερικά κουφώματα, με νέα, αλουμινίου, με θερμοδιακοπή και διπλά θερμομονωτικά ενεργειακά κρύσταλλα. Τέλος, θα εγκατασταθεί σύστημα ψύξης- θέρμανσης.

“Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα γίνουν μέχρι τον ερχόμενο Απρίλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής, ένας βασικός χώρος άθλησης της πόλης μας θα ανέβει ενεργειακή κλάση, από Ε σε Β+, ακολουθώντας τα σύγχρονα ενεργειακά πρότυπα και εξοικονομώντας πόρους οικονομικούς και ενεργειακούς. Είναι μεγάλη χαρά για τη Δημοτική Αρχή να αξιοποιούμε ένα σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο για να παρέμβουμε σε ένα ιδιαίτερα ενεργοβόρο κτίριο, με σκοπό να το αποδώσουμε σε εύθετο χρόνο αναβαθμισμένο λειτουργικά και ουσιαστικά σε όλους τους δημότες”, σημείωσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης.

Νέα οροφή από θερμομονωτικά panels αλουμινίου θα αποκτήσει το Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood