Νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο ιδιωτικό νοσοκομείο στη νοτιοανατολική Ευρώπη.
ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ 2

Τη νέα του υπερσύγχρονη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, θα εγκαινιάσει προσεχώς το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο ιδιωτικό νοσοκομείο στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ιδρύθηκε το 2000 και λειτουργεί σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο 50.000 τ.μ. μοναδικής εργονομίας και αισθητικής. Στις εγκαταστάσεις του λειτουργούν αυτόνομα ένα Γενικό Νοσοκομείο καθώς και ένα Ογκολογικό και ένα Παιδιατρικό Κέντρο, μοναδικά στον ιδιωτικό τομέα στη βόρεια Ελλάδα.

Έχει στο δυναμικό του 383 νοσηλευτικές κλίνες, 754 εργαζόμενους και περισσότερους από 1.000 διακεκριμένους συνεργάτες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δωματίων (τρίκλινα, δίκλινα, μονόκλινα, lux και σουίτες), και περιλαμβάνει 23 πλήρως εξοπλισμένα Δωμάτια Επεμβάσεων και μία Μονάδα Εντατικής Θεραπεία 48 κλινών. Με υπερσύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό, μοναδικό στις περισσότερες περιπτώσεις και διαρκή ετοιμότητα, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και τα πιο βαρέα και επείγοντα περιστατικά, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης προσφέρει πλήρη γκάμα υπηρεσιών υγείας. Μαζί με τις υποδομές του Γενικού Νοσοκομείου, λειτουργούν μία Παιδιατρική Κλινική, μία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική, και το Κέντρο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης – IVF. Ακόμη, στους χώρους του λειτουργεί το Κέντρο Αποκατάστασης.

Οι συνεργάτες του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης αποτελούν κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων που έχουν επιλεχθεί βάσει της επιστημονικής τους κατάρτισης και του επαγγελματισμού τους. Πολλοί από αυτούς έχουν εκπαιδευτεί στις ΗΠΑ, στη Γερμανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συχνά συμμετέχουν σε διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ Γεώργιος Αποστολόπουλος.

Σημεία τομής της κλινικής, ανάμεσα στα άλλα, είναι η Ρομποτική Χειρουργική, η Καρδιοχειρουργική, η Επεμβατική Καρδιολογία, η Ογκολογία, η Νευροχειρουργική, η Επεμβατική Νευροακτινολογία, η Γενική Χειρουργική, η Ορθοπεδική, η Μικροχειρουργική, η Πλαστική Χειρουργική και η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή – IVF.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης προσφέρει αξιόπιστες, ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ό,τι αφορά την πρόληψη, την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία. Επιβεβαίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του είναι η πιστοποίηση που έλαβε για το σύνολο των υπηρεσιών του, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα TUV HELLAS. Επιπλέον διαθέτει πιστοποίηση ΤΕΜΟS για την «Ποιότητα στη Διεθνή Φροντίδα Ασθενών» και για «Αριστεία στον Ιατρικό Τουρισμό». Τέλος, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στη λίστα «Best Hospitals Worldwide 2014 & 2015» και «Preferred Partner Hospital 2016 & 2017» του Diplomatic Council (DC).

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood