Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ιάσμου Κυριάκος Αμούτζας, κατά του δημάρχου Οντέρ Μουμίν, μετά την τελευταία κόντρα τους.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Αμούτζας αναφέρει:
“Κύριε Μουμίν Οντέρ. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε ότι βρίσκεστε σε πολιτική σύγχυση.
Τυχαία ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ κανένας στα δημοκρατικά καθεστώτα. Οφείλετε να δείχνετε σεβασμό στις επιλογές του κόσμου αλλά και στη θέση την οποία κατέχετε τώρα. ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΝΟΜΟΙ που καθορίζουν το πλαίσιο διενέργειας εκλογών, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Ο Ιστορικός Δήμος Ιάσμου δεν είχε ποτέ τυχαίες επιλογές και τυχαίους ανθρώπους στο τιμόνι του.
Αναφορικά με το αν αξιοποιήθηκα η όχι το 2002 – όταν και εκλέχθηκα πρώτος δημοτικός σύμβουλος – ή ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ή ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ. Ασφαλώς και αξιοποιήθηκα, και σας αφήνω να ανακαλέσετε μόνος σας.
Τέλος, αναφορικά με τη διοίκηση του 2006, τίμησα και τιμώ απεριόριστα τους επικεφαλείς των αντιπάλων τότε παρατάξεων τους οποίους και σέβομαι ως και σήμερα που όλοι τους με τιμούν με τη φιλία τους. Απόδειξη της αγαστής συνεργασίας συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης τότε, ήταν ότι στηρίχθηκε ο συνδυασμός μας μαζικά το 2010 από τους επικεφαλείς όλων των παρατάξεων. Σκοπός μου ήταν πάντοτε να είμαι δήμαρχος του 100% των πολιτών και να μην αγνοώ ούτε την αντιπολίτευση ούτε φυσικά τους πρώτους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μου.
Ευτυχώς, όμως, ο κόσμος πλέον αντιλαμβάνεται πλήρως πως η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ σου είναι πιο σημαντικά από την ΟΥΣΙΑ”.