Νέα Αδριανή, Νέο Σιδηροχώρι, Αγίους Θεοδώρους και Κόσμιο, επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης

Συνάντησε κατοίκους και συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα μαζί τους.
Screenshot_1305

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής και εκ νέου υποψήφιος ως επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Γιάννης Γκαράνης, επισκέφθηκε τους οικισμούς του Νέου Σιδηροχωρίου, της Νέας Αδριανής, των Αγίων Θεοδώρων και του Κοσμίου.

Συνάντησε κατοίκους και συνομίλησε μαζί τους. Είχε την ευκαιρία να αναλύσει διεξοδικά το πρόγραμμα της παράταξής του, αναφερόμενος τόσο στο γενικό αναπτυξιακό πλαίσιο που έχει σχεδιαστεί συνολικά για τον Δήμο Κομοτηνής, όσο και ειδικότερα για τους οικισμούς.

Άκουσε τα προβλήματα και τα θέματα που του έθεσαν οι κάτοικοι και δεσμεύτηκε να δρομολογήσει την επίλυσή τους. Και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι οικισμοί μας αποτελούν ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι του Δήμου Κομοτηνής. Εμείς είμαστε εδώ, όρθιοι στις επάλξεις να παλεύουμε για το καλύτερο αύριό τους και για την περαιτέρω ανάπτυξή τους».

 

Νέα Αδριανή, Νέο Σιδηροχώρι, Αγίους Θεοδώρους και Κόσμιο, επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Νέα Αδριανή, Νέο Σιδηροχώρι, Αγίους Θεοδώρους και Κόσμιο, επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Νέα Αδριανή, Νέο Σιδηροχώρι, Αγίους Θεοδώρους και Κόσμιο, επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Νέα Αδριανή, Νέο Σιδηροχώρι, Αγίους Θεοδώρους και Κόσμιο, επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Νέα Αδριανή, Νέο Σιδηροχώρι, Αγίους Θεοδώρους και Κόσμιο, επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Νέα Αδριανή, Νέο Σιδηροχώρι, Αγίους Θεοδώρους και Κόσμιο, επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης Νέα Αδριανή, Νέο Σιδηροχώρι, Αγίους Θεοδώρους και Κόσμιο, επισκέφθηκε ο Γιάννης Γκαράνης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood