Η Δiιοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ροδόπης της ΝΔ, σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, συμμετέχουν στη δράση του κυβερνώντος κόμματος για συνδρομή στους πληγέντες από τον κυκλώνα “Ιανό” στην Καρδίτσα.
Η ενέργεια αφορά συγκέντρωση ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων, ειδών πρώτης ανάγκης διατροφής (τρόφιμα μακράς διαρκείας) και υγιεινής καθώς και εμφιαλωμένου νερού.
Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ (Μιλτιάδου 5 & Ορφέως), μέχρι και την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, κάθε μέρα από τις 10:00 ως τις 13:30 και από τις 18:30 ως τις 21:00, με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων covid.
“Καλούμε τα μέλη, τα στελέχη, τους φίλους και την τοπική κοινωνία, να συνδράμουν την προσπάθεια. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη αγκαλιά ελπίδας και αισιοδοξίας για τους συνανθρώπους μας που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα, διατηρώντας τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη”, αναφέρουν στο μήνυμα-κάλεσμά τους, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης και η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Κωνσταντίνα Λεοντίδου.