ΝΔ: Ιδού ο fake ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήθεν μη μεταγωγή Δημάκη

"Κάποιοι επιμένουν να συγχέουν την πραγματικότητα με τη σκοπιμότητα, που εξυπηρετεί ύποπτες στοχεύσεις συγκεκριμένων κύκλων".
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FAKE NEWS ΝΔ
Απαντώντας σε δημοσιεύματα και ισχυρισμούς των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο για άρνηση της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής περί μεταγωγής του κρατουμένου Β. Δημάκη, το Παρατηρητήριο Fake News της ΝΔ, τονίζει οτι “κάποιοι επιμένουν να συγχέουν την πραγματικότητα με τη σκοπιμότητα, και την ενημέρωση με την παραπληροφόρηση, που εξυπηρετεί ύποπτες στοχεύσεις συγκεκριμένων κύκλων”, και ξεκαθαρίζει:

• Με οδηγία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, ελήφθη προφορικά, δια περιφοράς, η Απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών Γρεβενών για τη μεταγωγή του κρατουμένου.
 
• Αφού υπογράφηκε η συγκεκριμένη απόφαση, υποβλήθηκε βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής στις 6/5/2020.
 
• Ακολούθως, από τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, υπογράφηκε και διατάχθηκε – κατ’ εξαίρεση της συνήθους διαδικασίας μεταγωγών – η έκτακτη μεταγωγή του κρατουμένου στον Κορυδαλλό, η οποία και θα πραγματοποιηθεί άμεσα.
 
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι ισχυρισμοί που διακινούνται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood