Να επιστρέψει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ζητά από τον Φερχάτ Οζγκιούρ, η νέα Συντονιστική Επιτροπή Ροδόπης του κόμματος

Τη σύσταση προσωρινής συντονιστικής επιτροπής "για τις άμεσες ανάγκες παρακολούθησης των τοπικών θεμάτων και των παρεμβάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.", αποφάσισαν τα μέλη του κόμματος στη Ροδόπη, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησαν με στόχο την ανασύνταξή τους εν όψει της επόμενης μέρας των εξελίξεων στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
406240681_24441895575455693_4520261260778346314_n

Μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, καταθέτουν την απαίτησή τους να επιστρέψουν τις έδρες τους οι αποχωρήσαντες βουλευτές, μεταξύ των οποίων είναι και ο βουλευτής Ροδόπης, Φερχάτ Οζγκιούρ. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και συντροφικό κλίμα, μια πρώτη συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. του Δήμου Κομοτηνής, μετά την αποχώρηση από το κόμμα των έντεκα βουλευτών και στελεχών του που συγκροτούν νέο πολιτικό σχηματισμό, ανταγωνιστικό του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τη στιγμή μάλιστα που η κοινωνία έχει ανάγκη από μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θα μπει ως ασπίδα προστασίας απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που τη διαλύουν καθημερινά.

Εκφράστηκε έντονα η δυσαρέσκεια για τη στάση τους, αλλά και η αποφασιστικότητα και η διαθεσιμότητα των μελών για την ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Ροδόπη ώστε να αποτελέσει ισχυρό πόλο αντίστασης αλλά και προοπτικής.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η συγκρότηση μιας ανοιχτής, προσωρινής, συντονιστικής επιτροπής, για τις άμεσες ανάγκες παρακολούθησης των τοπικών θεμάτων και των παρεμβάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Επίσης εκφράστηκε η καθολική απαίτηση να επιστραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. οι βουλευτικές έδρες όσων αποχώρησαν από το κόμμα, μεταξύ αυτών και της Ροδόπης, καθώς η εκλογή έγινε κάτω από τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., διεκδίκησαν σταυρό στο όνομά του, διορίστηκαν στη λίστα σε εκλόγιμες θέσεις, ενώ η υπογραφή τους στον Κώδικα Δεοντολογίας περί υποχρέωσης απόδοσης της έδρας σε περίπτωση αποχώρησης, εγείρει θέματα ηθικής τάξης.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να συστρατευθούν γύρω από το κόμμα ώστε ενωμένοι και πιο δυνατοί να βάλουμε τη σφραγίδα μας στις πολιτικές εξελίξεις“.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood