Έτοιμος να αναλάβει ευθύνες και να υπερασπιστεί τις ανάγκες και τα συμφέροντα του τόπου, εφόσον η κοινωνία του αναθέσει έναν τέτοιο σημαντικό ρόλο, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου, κατά τις επαφές που είχε το τελευταίο διήμερο με κατοίκους των οικισμών Αιγείρου, Μεσούνης, Νέας Καλλίστης και Φαναρίου.

Ο κ. Χαρίτου συνάντησε επαγγελματίες και αγρότες, και συζήτησε μαζί τους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενώ άκουσε με προσοχή τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους.

Συνομιλώντας με ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους τον γνωρίζουν καλά, τόσο από την κοινωνική και επαγγελματική του διαδρομή, όσο και από την συνεπή πολιτική στάση που έχει επιδείξει στα ζητήματα που άγγιζαν τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας, ο Δημ. Χαρίτου αναγνώρισε με ειλικρίνεια τα λάθη και τις αδυναμίες της σημερινής κυβέρνησης, αλλά περιέγραψε και το μεγάλο δίλημμα των επικείμενων εκλογών.

Απευθυνόμενος, ειδικότερα, στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, “αυτούς που σε δύσκολες συνθήκες άνοιξαν τον δρόμο της Αλλαγής και της Προόδου”, τους κάλεσε “να μην επιτρέψουν την παλινόρθωση της Δεξιάς και το πισωγύρισμα στο καθεστώς της διαπλοκής και του ρεβανσισμού”.

Τέλος, από τις συζητήσεις για τις πολιτικές διεργασίες που εξελίσσονται σε τοπικό επίπεδο και για τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί ανάμεσα στα κόμματα, έγινε ξεκάθαρο πως η υποψηφιότητα του κ. Χαρίτου έχει αποκτήσει ισχυρή δυναμική και ότι συγκεντρώνει τις πλέον αυξημένες πιθανότητες για να εκπροσωπήσει την τοπική κοινωνία.